Λόπεθ: «Ν’ αποδείξω στον προπονητή ότι μπορεί να με υπολογίζει»

Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός των "Κιτρίνων", μίλησε για τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του, τον τραυματισμό του, τα δεδομένα και το μέλλον του

Διεκδικεί το … Όσκαρ ατυχίας στον φετινό Άρη. Ο Κρίστιαν Λόπεθ, παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Καρταχένα και πάνω που έδειχνε να βρίσκει τον καλό του εαυτό υπέστη ρήξη χιαστού με συνέπεια οι φιλοδοξίες του για μια πολύ καλύτερη συνέχεια να λάβουν άδοξο τέλος.

Ο 32χρονος Ισπανός επιθετικός φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis fm 95,5». Αρχικά μίλησε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται πλέον: «Τώρα είμαι στο στάδιο αποκατάστασης. Είναι ένας από τους χειρότερους τραυματισμούς που μπορεί να πάθει ένας ποδοσφαιριστής και το φυσιολογικό διάστημα απουσίας κυμαίνεται από έξι έως οκτώ μήνες. Νιώθω δυνατός πνευματικά αλλά και την στήριξη πολλών ανθρώπων. Μιλάω σε καθημερινή βάση με το ιατρικό επιτελείο της Καρταχένα. Βρίσκομαι στο αρχικό στάδιο της αποθεραπείας αλλά το σημαντικότερο είναι ότι δεν με πήρε από κάτω».

Για να προσθέσει: «Προφανώς είναι η χειρότερη σεζόν στην καριέρα μου γιατί έχω έναν δύσκολο τραυματισμό του οποίου η διαχείριση δεν είναι τόσο απλή. Είναι η χειρότερη γιατί τα πράγματα δεν πήγαν καλά στον Άρη, ήρθα στην Ισπανία κι όταν άρχισα να βρίσκω ρυθμό, ήρθε αυτός ο τραυματισμός. Πρέπει να πιστέψω στις δυνάμεις μου, να δουλέψω και να τον αφήσω πίσω μου».

Ακολούθως μοιράστηκε τις σκέψεις του αναφορικά με το μέλλον του: «Ο δανεισμός μου στην Καρταχένα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Θα μιλήσω και με το ιατρικό επιτελείο του Άρη ούτως ώστε να δούμε πράγματα που αφορούν την αποθεραπεία μου. Με τον Άρη έχω συμβόλαιο και την ερχόμενη σεζόν. Θέλω να δουλέψω και να αποδείξω στον προπονητή ότι μπορεί να με υπολογίζει. Θέλω να επανέλθω καθώς τα πράγματα δεν πήγαν καλά για μένα στο πρώτο εξάμηνο της συνεργασίας μας και ο πρώτος που το λέει είμαι εγώ. Περιορίστηκα στο ένα γκολ και στον Άρη δεν ήρθα απλά για να βάλω ένα γκολ. Πραγματικά προσπάθησα πολύ, ίσως δεν τροφοδοτούμουν όσο θα ήθελα υπό την έννοια ότι ο σέντερ φορ χρειάζεται μπαλιές για να γίνει παραγωγικός και ίσως εγώ δεν τις πήρα. Ήθελα να δείξω πράγματα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Μιλώντας για τη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές των «Κιτρίνων» που βρίσκονταν πίσω από αυτόν: «Στον Άρη υπάρχουν παιδιά με πολύ μεγάλη ποιότητα. Έχω εξαιρετική σχέση μαζί τους. Μιλάω σχεδόν καθημερινά με τον Μπερτόγλιο, τον Ματίγια, τον Τζέγκο».

Και ολοκλήρωσε αναφερόμενος στους οπαδούς του Άρη: «Παρότι δεν αγωνίστηκα σε γεμάτο γήπεδο, αναπτύχθηκε μια εξαιρετική σχέση με τους φίλους του Άρη και θέλω να τους ευχαριστήσω για τα τόσα μηνύματα συμπαράστασης που μου έστειλαν στην περίοδο του τραυματισμού μου. Δεν κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα όσο θα ήθελα. Μου αρέσει ότι οι φίλαθλοι του Άρη είναι πολύ απαιτητικοί γιατί δείχνουν την πίστη τους σε σένα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.