Βέλεθ: «Είναι η τελευταία ευκαιρία μας, να αφήσουμε τις δικαιολογίες» (vid)

Το ματς «τελικός» με την ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των Playoffs (9/5, 19:30 NSHD) σχολίασε αποκλειστικά στην κάμερα των καναλιών Novasports ο άσος του Παναθηναϊκού Φραν Βέλεθ.

Ο αμυντικός του Τριφυλλιού τόνισε πως η ομάδα του έχει μια τελευταία ευκαιρία να πάρει τη νίκη και να μείνει σε ευρωπαϊκή «τροχιά», ενώ σημείωσε και ότι πλέον δεν υπάρχουν διακιολογίες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φραν Βέλεθ στην κάμερα των καναλιών Novasports:

«Το ματς με την ΑΕΚ αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Φέτος είχαμε πολλές τέτοιες, αλλά ενδεχομένως δεν είχαμε το… τελευταίο βήμα. Ευελπιστώ να έχουμε τη δυνατότητα να μην την αφήσουμε αυτή τη φορά να ξεφύγει…»

Για το τι πρέπει να κάνουν για να κερδίσουν: «Να βγούμε επιθετικά από το πρώτο λεπτό και να κερδίσουμε. Αυτό θέλουμε και μας λείπει».

Για τα δυνατά σημεία της ΑΕΚ: «Στην επίθεση έχουν καλούς παίκτες και ο κόουτς Χιμένεθ κάνει πολύ καλή δουλειά. Κάθε ματς είναι διαφορετικό όμως. Έχουμε παίξει πολλά ματς με την ΑΕΚ, σε μερικούς εξ’ αυτών παίξανε καλύτερα, σε άλλους αγωνιστήκαμε εμείς καλύτερα».

Για το πόσο σημαντική θα είναι η νίκη: «Θα είναι ένα μεγάλο βήμα. Δεν είμαστε αγχωμένοι. Πρέπει να αφήσουμε τις δικαιολογίες και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είμαστε ομάδα κι ακόμα όταν κάποιος δεν μπορεί να αγωνιστεί μπορεί να καλύψει την απουσία του»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.