Βιεϊρίνια: «Έχουμε βρει πλέον τον τρόπο» (vid)

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε μεταξύ άλλων:

“Ήταν μια νίκη, ένα ντέρμπι, πάντα σημαντική, ο στόχος μας είναι η δεύτερη θέση και είμαστε κοντά πλέον θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι μένουν 3 παιχνίδια ακόμα.

Γνωριζόμαστε πλέον με την ΑΕΚ όχι μόνο από τα φετινά παιχνίδια αλλά γενικά, είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Όλα τα παιχνίδια που έχουμε παίξει με την ΑΕΚ είναι ωραία με φάσεις, αλλά εμείς είμαστε πιο συγκεντρωμένοι.

Ήταν δύσκολη όλη η χρονιά από την αρχή, πλέον έχουμε βρει τον τρόπο του παιχνιδιού που θέλουμε να παίζουμε. Όλοι δουλεύουμε για να παίζουμε σε κάθε παιχνίδι, είμαστε πια δεμένοι.

Οι νίκες φέρνουν αυτοπεποίθηση, από την αρχή που ήρθε ο Πάμπλο Γκαρσία είχαμε καλά παιχνίδια, παίζαμε καλά αλλά δεν είχαμε αποτελέσματα. Οι νίκες σου δίνουν αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται στα αποτελέσματα.

 Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια με τον Πάμπλο και έχουμε μια καλή και όμορφη σχέση, είναι προπονητής μου και τον σέβομαι. Με πιστεύει και εγώ τον πιστεύω, όλοι οι παίκτες πλέον τον πιστεύουν και αυτό το δείχνουμε στα παιχνίδια μας.

Έχω μάθει πολλά πράγματα από τον Πάμπλο. Ήρθα μικρός στον ΠΑΟΚ και είχε πολλούς παίκτες με προσωπικότητα και έμαθα πάρα πολλά από αυτούς και πλέον θέλω και εγώ με την σειρά μου να βοηθήσω τους νέους παίκτες“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.