ΑΕΚ: Χωρίς Μάνταλο-Μπακάκη με ΠΑΟΚ (pic)

Χωρίς τον Πέτρο Μάνταλο θα υποδεχθεί η ΑΕΚ το βράδυ της Τετάρτης τον ΠΑΟΚ για την 7η αγωνιστική των Play Off της Super League. Εκτός και ο Μπακάκης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ για ακόμα ένα παιχνίδι καλείται να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα στον καταρτισμό της ενδεκάδας της ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης δεν υπολογίζει για το ματς με τον ΠΑΟΚ τον Πέτρο Μάνταλο, ο οποίος εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και να μην έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς μετά το ματς Κυπέλλου τη Μεγάλη Πέμπτη.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Μιχάλης Μπακάκης, ο οποίος ναι μεν προπονείται από το Μεγάλο Σάββατο σε φουλ ρυθμούς, ωστόσο δεν είναι 100% έτοιμος για να βοηθήσει την ΑΕΚ. Κάτι που πιθανότατα θα γίνει την Κυριακή κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πρόβλημα προέκυψε στην προπόνηση της Τρίτης και με τον Θεοδόση Μαχαίρα ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Το θετικό για τον Χιμένεθ είναι πως προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη οι Έλντερ Λόπες και Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και βρίσκονται στην αποστολή.

Οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Λιβάι Γκαρσία.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης, Χριστόπουλος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.