Ντεμόλ : «Δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα» (vid)

Ικανοποιημένος από την παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα και όχι από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Στέφαν Ντεμόλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Ικανοποιημένος από την παρουσία του ΠΑΣ Γιάννινα και όχι από το αποτέλεσμα του αγώνα με τον Πανιώνιο παρουσιάστηκε ο Στέφαν Ντεμόλ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.  Ο Βέλγος τεχνικός τόνισε πως το ματς αυτό ήταν από την αρχή δύσκολο, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια τους.

Ο Ντεμόλ δήλωσε αρχικά για το ματς: «Ξέραμε από πριν ότι θα έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Ο λόγος είναι ότι ο Πανιώνιος είναι ποιοτική ομάδα. Είχε κερδίσει δύο εκτός έδρας ματς με Κέρκυρα και Παναιτωλικό. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, αλλά δεν έπρεπε να θεωρήσουμε ότι ο Πανιώνιος είναι μικρή ομάδα και έπρεπε να είμαστε προσεκτικοί. Θεωρώ ότι προσπαθήσαμε, αλλά αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις»

Για τη ροή του αγώνα: «Είχαμε κάποιες ευκαιρίες στο α’ ημίχρονο για να σκοράρουμε και ξεκινήσαμε και στο β’ ημίχρονο καλά κάνοντας πίεση στα αντίπαλα καρέ και δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο πιο επιθετικά γινόταν. Ίσως θα έπρεπε να παίξουμε περισσότερα από τα άκρα για να δημιουργήσουμε πιο πολλές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Δεν έπιασαν πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, αλλά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Εν κατακλείδι είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν κατορθώσαμε να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια και στους αντιπάλους, γιατί υπό δύσκολες συνθήκες προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να δείξουν ότι είναι καλή ομάδα».

Για τους παίκτες του: «Δεν είναι δουλειά μου να κριτικάρω τους παίκτες μου στις συνεντεύξεις τύπου, αλλά θεωρώ ότι υπάρχει αρκετή δουλειά ακόμα να γίνει στην προπόνηση».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα: «Δεν είμαι ευχαριστημένος. Θέλουμε να κερδίσουμε όσα περισσότερα ματς γίνεται στην έδρα μας. Δεν σκοράραμε, δεν κερδίσαμε. Προερχόμαστε από Β’ Εθνική, δεν είμαστε η Μπαρτσελόνα, οπότε ακόμα και ο 1 βαθμός είναι καλύτερος από κανέναν. Σίγουρα δεν μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά η ζωή συνεχίζεται».

Λεμονής: «Καλός και ο βαθμός»

Από την άλλη ο τεχνικός του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, έμεινε ευχαριστημένος από τον πόντο που πήρε η ομάδα του στο ματς αυτό, ενώ στάθηκε και στην παρουσία του Κόυτσι που βοήθησε αμυντικά τους «Πάνθηρες».

Αρχικά ο Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά και οι δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο έγινε νευρικό παιχνίδι. Επηρέασε σ’ αυτό και ο δυνατός αέρας. Στο γήπεδο είδατε ότι γλιστρούσαν εύκολα οι παίκτες. Γενικά θεωρώ ότι ήταν μέτριο το ματς στο πρώτο ημίχρονο. Όταν μείναμε με 10 παίκτες, αμυντικά συμπεριφερθήκαμε σωστά και πρέπει να πω ότι ήταν σημαντική η συνεισφορά του Κούτσι που γύρισε πολλές φορές πίσω να βοηθήσει τα μαρκαρίσματα. Θα μπορούσαμε να κάνουμε γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί ο ΠΑΣ είχε το άγχος να βγει στην επίθεση και να ρισκάρει. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί σε κάποιες φάσεις που είχαμε. Γενικά κάναμε καλή προσπάθεια. Ο ένας πόντος δεν είναι άσχημος. Αν είχαμε 11 παίκτες και στα 90 λεπτά θα ζητούσαμε περισσότερο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στον αντίπαλο για τον οποίο δήλωσε: Απέναντί μας είχαμε μια ομάδα που είναι επικίνδυνη επιθετικά. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες και αλλαγές, όπως για παράδειγμα ο Ζαϊρί που ήταν στον πάγκο. Αυτό που κάναμε και δυσκολέψαμε τον ΠΑΣ ήταν η πίεση στα χαφ και τον αναγκάσαμε να παίξει με βαθιές μπαλιές από τα στόπερ».

Στο τέλος πρόσθεσε: «Δείχνουν ότι πάμε καλύτερα εκτός έδρας όπως δείχνουν τα αποτελέσματα, αλλά δεν συμβαδίζουν πάντα με την εμφάνισή μας, όμως. Ήταν θέμα στιγμών και πληρώσαμε κάποια λάθη σε εντός έδρας ματς. Σημασία έχει να παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο πάντα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.