Βόλος: Των… φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν

Από την αγορά της ιβηρικής χερσονήσου θα διαλέξει και πάλι προπονητή ο Βόλος. Η απόφαση έχει ήδη ληφθεί από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μπέο, που θα πάρει την τελική απόφαση.

Ο τελευταίος περιμένει ειδοποίηση από μάνατζερ του εξωτερικού, προκειμένου να τελειώσει νωρίς αυτή η σημαντική εκκρεμότητα και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί ακόμα και αύριο να ανακοινωθεί το όνομα του νέου τεχνικού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο χρόνος πιέζει το σύλλογο.

Στην συνέχεια μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα γίνει απολογισμός και θα συζητηθούν τρόποι για την ενίσχυση της ομάδας.

Σημαντικό είναι ότι παραμένει ο βασικός κορμός, καθώς οι περισσότεροι βασικοί ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ έχουν ήδη ανανεώσει τα συμβόλαια τους και θα συνεχίσουν στο Βόλο τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.

Ήδη οι Γκρίλο, Φερράρι Νινης Μητογλου Τσοκάνης, ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα της Μαγνησίας, ενώ παραμένουν οι Ριένστρα, Μπαριέντος, Κλέιμαν, Μπαρτόλο, (έχουν συμβόλαιο).

Από εκεί και ύστερα όπως διαβεβαιώνουν στελέχη της διοίκησης οι μεταγραφές θα είναι στοχευμένες, σε θέσεις που η ομάδα πονάει και χρειάζεται ενίσχυση.

Αυτό σημαίνει ότι θα γίνουν προσπάθειες για να αποκτηθεί ένας ποιοτικός φορ, καθώς ο Δουβίκας αποτελεί παρελθόν, ενώ ολοκληρώνεται και ο δανεισμός του Περέα από τον Παναθηναικό.

Αναζητείται πάντως, ένας ταχύτατος ακραίος επιθετικός που θα πατάει περιοχή, αλλά και παίκτης για το χώρο της μεσαίας γραμμής που θα κάνει τη διαφορά

Σε ότι αφορά τη φετινή πορεία, χαρακτηρίζεται απόλυτα πετυχημένη. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά η συνολική η εικόνα της ΠΑΕ. Ομάδα νοικοκυρεμένη, δίχως γκρίνια, που ανέβασε στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο την αξία των περισσοτέρων παικτών που είχε.

Τρανό παράδειγμα ο Νίνης που από την Β΄ κατηγορία του Ισραήλ, κτύπησε στα 31 του χρόνια την πόρτα της εθνικής και μάλιστα σε μια νέα δύσκολη θέση ως ανασταλτικός μέσος, η οποία του ταιριάζει γάντι (λίγα 6αρια γνωρίζουν τη μπάλα που ξέρει ο Σωτήρης)..

Τα ίδια ισχύουν και για τον Τάσο Δουβίκα που από παγκίτης, έγινε πρώτος σκόρερ του Βόλου, κλήθηκε στην εθνική και πήρε μεταγραφή για την Ουτρέχτη, ενώ ακόμη και ο Ουάρντα βρήκε μέσα σε ένα εξάμηνο αυτό που έψαχνε, μια ομάδα-οικογένεια που τον όπως φάνηκε τον βοήθησε για να ξαναγίνει αυτός που ήταν.

Αφήνουμε στην άκρη τον Φράνκο Φερράρι, έναν από τους καλύτερους φουλ μπακ του ελληνικού πρωταθλήματος, το όνομα του οποίου συζητείται από από τις μεγάλες ομάδες σε μεταγραφή σε κάθε μεταγραφική περίοδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.