ΑΕΚ: Μπήκε ο Μπακάκης, καλύτερα Γκαρσία-Ολιβέιρα

Νέλσον Ολιβέιρα και Λιβάι Γκαρσία συνέχισαν με θεραπεία στα Σπάτα, ωστόσο η κατάστασή τους μέρα με τη μέρα είναι καλύτερη. Κανονικά προπονήθηκε ο Μπακάκης.

Μετά το ρεπό που είχαν την Μεγάλη Παρασκευή οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε με ικανοποιήσει τον Μιχάλη Μπακάκη να ξεπερνά τον τραυματισμό του και να επιστρέφει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης, κάτι που σημαίνει πως ο διεθνής μπακ θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο Πορτογάλος έκανε για ακόμα μία ημέρα θεραπεία με την κατάστασή του να παρουσιάζει βελτίωση ωστόσο εξακολουθεί να νιώθει πόνο και θα εξαρτηθεί από τον ίδιο το πότε θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Από την άλλη ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται την Κυριακή του Πάσχα να αρχίσει τρέξιμο με την ελπίδα ότι θα προλάβει τα δύο τελευταία παιχνίδια των Play Off.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.