ΑΕΚ: “Ο Ντα Σίλβα αποχωρεί από τη Ρεν”

O Νταμιάν Ντα Σίλβα που αποτελεί μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ δεν ανανεώνει με τη Ρεν και οι Γάλλοι αναφέρουν πως ο 32χρονος κοιτάζει για το εξωτερικό.

Η ΑΕΚ σε μια από τις θέσεις που πρόκειται να ενισχυθεί το καλοκαίρι είναι του κεντρικού αμυντικού και το όνομα του Νταμιάν Ντα Σίλβα εξακολουθεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα της.

Ο αρχηγός της Ρεν έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από τη γαλλική ομάδα, όμως ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός δεν έχει δώσει ακόμα την απάντησή του, τονίζοντας σε στενό του περιβάλλον πως θα ήθελε να δοκιμάσει την εμπειρία του εξωτερικού.

Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «foot-sur7» αναλύει το πλάνο της Ρεν ενόψει της επόμενης σεζόν και σύμφωνα με τον Γάλλο ρεπόρτερ, Λοϊκ Τανζί αναμένεται να γίνει ολικό λίφτινγκ σε όλα τα τμήματα στην ομάδα της Βρετάνης με αρκετούς παίκτες να αποχωρούν από την ομάδα.

Σ’ αυτά τα ονόματα συγκαταλέγεται και του Ντα Σίλβα, ο οποίος δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει.

Αναλυτικά το δημοσίευμα του «foot-sur7» αναφέρει για τη Ρεν και τον Ντα Σίλβα:

«Η Ρεν θα ζήσει ένα έντονο καλοκαίρι, ιδιαίτερα στην κατεύθυνση των αναχωρήσεων. Περίπου 20 νέοι θα εγκαταλείψουν την ομάδα το καλοκαίρι. Μαζί με το μεγάλο λίφτινγκ στους νέους παίκτες, ορισμένα στελέχη της πρώτης ομάδας θα πρέπει επίσης να εγκαταλείψουν τον σύλλογο. Ο αρχηγός Νταμιάν Ντα Σίλβα είναι βασικός υποψήφιος για να φύγει. Μέχρι στιγμής, ο κεντρικός αμυντικός δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του. Με τη σεζόν να πλησιάζει στο τέλος, ο 32χρονος φαίνεται ότι αποχωρεί. Πρόσφατα αποκάλυψε την επιθυμία του να ανακαλύψει ένα ξένο πρωτάθλημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.