ΑΕΚ-Μπάρκας: Ναι μεν, αλλά…

Ο επαναπατρισμός του Βασίλη Μπάρκα και η ενδεχόμενη επιστροφή του στην ΑΕΚ είναι υπαρκτά σενάρια, αλλά και αρκετά περίπλοκα.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει κουβέντα στην ΑΕΚ για τη θέση του τερματοφύλακα και όταν ανοίγει μια τέτοια κουβέντα το όνομα του Βασίλη Μπάρκα πάντα θα επανέρχεται στο προσκήνιο.

Ο νυν τερματοφύλακας της Σέλτικ πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι στην Σκωτσέζικη ομάδα με την ΑΕΚ να βάζει περίπου 5 εκατ. ευρώ στα ταμεία της. Τα πράγματα για τον Μπάρκα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως θα τα περίμενε ο ίδιος με αποτέλεσμα να μην έχει πολύ χρόνο συμμετοχής και διάφορα σενάρια για το μέλλον του να ακούγονται και να γράφονται.

Η ΑΕΚ από τη στιγμή που έχει πάρει απόφαση να κινηθεί για βασικό γκολκίπερ δεν θα μπορούσε να μην έχει στη λίστα της το όνομα του Βασίλη Μπάρκα, έστω και με τη μορφή δανεισμού από την Σέλτικ αν και αυτή με τη σειρά της αποφάσιζε να τον παραχωρήσει.

Η περίπτωση του Μπάρκα δεν είναι τόσο απλά όσο μπορεί να φαίνεται και αυτό γιατί στην Σέλτικ δεν έχει αποφασισθεί σχεδόν τίποτα για τη νέα σεζόν, με τον διεθνή γκολκίπερ να κρίνεται από τον νέο τεχνικό που θα αναλάβει και ακολούθως μένει να δούμε ποια θα είναι η πρόθεση της διοίκησης του Σκωτσέζικου συλλόγου. Μπορεί να επιθυμεί πώληση ή δανεισμό, ουδείς το γνωρίζει αυτή τη στιγμή.

Επίσης, μεγάλο ρόλο θα παίξει και η επιθυμία του Βασίλη Μπάρκα σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του, με τον Έλληνα γκολκίπερ ωστόσο να παραμένει υπομονετικά τις εξελίξεις δίχως να βιάζεται για το επόμενο βήμα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.