Απόλλων Σμύρνης – Βόλος: Τα στατιστικά της αναμέτρησης

Η διοργανώτρια Αρχή, Super League κοινοποίησε σημαντικά στοιχεία για την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης - Βόλος στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τα playouts.

Είναι ξεκάθαρο ότι βαθμολογικά ο Βόλος δεν κινδυνεύει, αντίθετα ο Απόλλων Σμύρνης χρειάζεται τους βαθμούς γιατί το τοπίο σχετικά με την παραμονή του δεν είναι ακόμα καθαρό.

Με αυτό το παιχνίδι κλείνει η αυλαία της Super League, το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 19:30μ.μ στο “Γεώργιος Καμάρας”.


Αναλυτικά:

Ενώ ο Βόλος σχεδιάζει την επόμενη σεζόν του, καθώς απομάκρυνε ήδη τον προπονητή Άνχελ Λόπεθ και θα έχει στον πάγκο του υπηρεσιακό τον Κώστα Μπράτσο, ο Απόλλων Σμύρνης θέλει να ξεκολλήσει από τους 30 βαθμούς, που αυτή τη στιγμή δεν αρκούν για να μην κινδυνέψει.

Ο Απόλλων Σμύρνης

Ξεκίνησε τα Playoutsμε αλλαγή προπονητή, αφού ανέλαβε ο Μάκης Χάβος, και σε απόσταση εννέα βαθμών από την 13η θέση. Με δύο μόλις βαθμούς συγκομιδή, απέχει τώρα έξι από την 13η αλλά και την 14η θέση.

Έκανε τρεις νίκες στα έξι τελευταία της κανονικής περιόδου, αλλά δεν κέρδισε τα τέσσερα πρώτα των Playouts.

Στην έδρα της ξεκίνησε τα Playouts με ήττα από την ΑΕΛ και ισοπαλία με τον ΟΦΗ, χωρίς να σκοράρει. Συνεχίζει να έχει καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας παρά στη Ριζούπολη. Έχει 14 βαθμούς εντός έδρας και 16 εκτός.

Είναι η ομάδα με τις περισσότερες εντός έδρας ήττες, εννέα. Είχε τις περισσότερες στην κανονική διάρκεια, οκτώ, όσες και ο ΟΦΗ.

Ο Βόλος

Η ομάδα του Βόλου συνεχίζει με τον Κώστα Μπράτσο προπονητή ως το τέλος της σεζόν, διεκδικώντας την πρώτη θέση τον Playouts πλέον, καθώς είναι τέσσερις βαθμούς μπροστά.

Είναι αήττητος στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, με δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ισοφάρισε το ρεκόρ του στην κατηγορία, που το είχε κάνει το φθινόπωρο.

Έκανε τρεις ισοπαλίες στα Playout, αφού δεν έχει καμία στα έξι τελευταία της κανονικής διάρκειας. Ωστόσο έχει 12 ισοπαλίες, τις περισσότερες μαζί με τον Ατρόμητο.

Παίζει το δεύτερο εκτός έδρας παιχνίδι του στα Playouts, μετά την ισοπαλία 1-1 στη Λαμία. Έχει σε σχέση με πέρσι πολύ καλύτερη πορεία εκτός έδρας με διπλάσια συγκομιδή βαθμών.

Η ήττα στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας είναι η μοναδική ήττα του στα πέντε τελευταία. Έχει ακόμα δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.

Μεταξύ τους
Η ιστορία τους περιορίζεται στους δύο αγώνες της κανονικής διάρκειας, ωστόσο το συναρπαστικό 3-3 της Ριζούπολης τον περασμένο Οκτώβρη είναι ένα από τα πλέον αξιομνημόνευτα παιχνίδια της σεζόν, καθώς το 3-0 του Απόλλωνα έγινε 3-3!

Στην κανονική περίοδο

30.10.2020: Απόλλων Σμύρνης – Βόλος 3-3
(43’ σουτ Τσιλούλης, 48’ σουτ Ντομίνγκες, 55’ σουτ Τομάς – 60’ κεφαλιά Δουβίκας, 79’ σουτ Μπαρτόλο, 90’ σουτ Κολόμπο. Στο 54’ ο Γκαραβέλης απέκρουσε πέναλτι του Τομάς)
21.02.2021: Βόλος – Απόλλων Σμύρνης 2-0
(34’ πέναλτι Δουβίκας, 52’ σουτ Ριένστρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.