Ατρόμητος – Λαμία 0-0: Αν δεν κερδίσεις, καλύτερα να μη χάσεις!

Ατρόμητος και Λαμία έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν τους βαθμούς. Με δέκα από το ημίωρο ο Ατρόμητος, αήττητη παραμένει η Λαμία στα play outs!

Η Λαμία κατάφερε να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Περιστέρι, μετά το 0-0 απέναντι στον Ατρόμητο και να ξεφύγει και τυπικά από τη διαδικασία των μπαράζ. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Ατρόμητος, εξαιτίας της αποβολής του Ανδρέα Γιαννιώτη στο 33′. Η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου παραμένει αήττητη στα επτά τελευταία παιχνίδια.

Από την κόλαση στον… παράδεισο ο Ατρόμητος!

Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ξεκίνημα του ματς και προσπάθησε να βρει τον δρόμο προς την εστία της Λαμίας, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Οι Περιστεριώτες έψαξαν το γκολ κυρίως με μακρινά σουτ με τον Γιακουμάκη στο 6ο λεπτό και με τον Ούμπιδες στο 23ο. Στο 33′ ο Γιαννιώτης είδε απευθείας κόκκινη κάρτα με τη βοήθεια του VAR, καθώς εξετάστηκε φάση στην οποία έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής. Ο Θεοδωράκης πήρε τη θέση του και “θυσιάστηκε” ο Ραμπέγιο από τον Σάββα Παντελίδη.

Ο Ντέλετιτς στη συνέχεια σκόραρε με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, μετά την εκτέλεση φάουλ του που έστειλε την μπάλα στο τείχος. Μετά από νέα εξέταση VAR, το γκολ ακυρώθηκε, καθώς ο Ρόμανιτς ήταν σε θέση οφσάιντ και επηρέαζε το οπτικό πεδίο του Θεοδωράκη.

Στην εκπνοή του πρώτου μέρους, ο Γιακουμάκης είχε σπουδαία ευκαιρία με σουτ μέσα από την περιοχή, ύστερα από πάσα του Σάλομον. Ο Επασί ήταν σε ετοιμότητα και έστειλε την μπάλα κόρνερ!

Κακό δεύτερο ημίχρονο, “λευκό” αποτέλεσμα!

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ κακό ποιοτικά, καθώς ο Ατρόμητος επηρεάστηκε από την αποβολή του Γιαννιώτη και η Λαμία κατάφερε να περιορίσει τους χώρους, κρατώντας το “μηδέν”. Οι σημαντικότερες ευκαιρίες της επανάληψης ήταν τα σουτ του Μαρτίνεθ στο 67′, του Ντέλετιτς στο 77′ και του Πίτι στο 88′. Και τα τρία ήταν εκτός περιοχής, ωστόσο δεν βρήκαν εστία. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τις δύο ομάδες να φεύγουν με έναν βαθμό στο σακούλι και τη Λαμία να χαμογελάει περισσότερο, καθώς σφράγισε την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.