ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 0-1, μίλησε ο Μπαρμπόσα (hls)

Στα βροχερά Γιάννενα, ο ΠΑΣ υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό σ' ένα μας το οποίο είχε τεράστια βαθμολογική σημασία για τους φιλοξενούμενους.

Στα βροχερά Γιάννενα, ο ΠΑΣ υποδέχτηκε τον Παναιτωλικό σ’ ένα ματς το οποίο είχε τεράστια βαθμολογική σημασία για τους φιλοξενούμενους.

Τα πρώτα 20 λεπτά του παιχνιδιού δεν είχαν απολύτως τίποτα, κάμια φάση ικανή να προβληματίσει τους δύο τερματοφύλακες.

Στο 18ο λεπτό όμως ο Κάργας τραυματίζεται, βγαίνει εκτός αγωνιστικού χώρου για τις πρώτες βοήθειες και ο ΠΑΣ παίζει με 10 παίκτες.

Στο 20ο λεπτό ο διαιτητής κάνει νόημα στον Κάργα να μπει αφού πλεόν ήταν καλά, ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ ξεκινά σπριντ για να πάει στην άμυνά του, όμως ο Ντάλσιο προλαβαίνει να κάνει τη σέντρα, ο Μπαρμπόσα είναι μόνος του και με ωραία κεφαλιά “ψαράκι” έκανε το 0-1 για την ομάδα του Αγρινίου.

Φανερά αλλαγμένη ψυχολογία για τους φιλοξενούμενους που παραμένους επιθετικά δραστήριοι και στο 31ο λεπτό φτάνουν μία ανάσα από το 2-0 με τον Βέργο, που αναγκάζει σε μεγάλη και μάλιστα διπλή απόκρουση τον Λοντίγκιν, αλλά σωστά η φάση σταμάτησε ως οφσάιντ.

Τρία λεπτά μετά πολύ ωραία προσπάθεια από τα δεξιά του Μανθάτη και σέντρα στον Ντουάρτε το γυριστό του οποίου πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λοντίγκιν.
Στο 38ο λεπτο και πάλι ο Ντουάρτε προβλημάτισε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ με πολύ καλό σουτ, στο οποίο όμως είχα απάντηση ο Λοντίγκιν.

Ένα λεπτό μετά οι γηπεδούχοι αγγίζουν το γκολ και το 1-1 όμως στην προβολή του Ελευθεριάδη η μπάλα πήγε στο αριστερό δοκάρι του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Βέβαια από το ριπλέι φάνηκε πως ίσως και να ήταν οφσάιντ που σημαίνει πως αν έμπαινε η μπάλα γκολ θα έδειχνε το VAR αν θα ήταν εκτεθημένος ή όχι

Το γκολ του Μπαρμπόσα χωρίζει τις δύο ομάδες στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους ο Παναιτωλικός δεν είχε την ορμή που είχε από το γκολ και μετά, ενώ ο ΠΑΣ έδειχνει διάθεση να ψάξει το γκολ που θα έφερνε το ματς στα ίσια. Πολλά ΄φαουλ, πολλές διακοπές κια καθόλου ρυθμός στο παιχνίδι μέχρι το 70ο λεπτό κάτι που σίγουρα δεν ενοχλούσε τον Παναιτωλικό που κρατούσε το 1-0 από το γκολ του Μπαρμπόσα από το 20′.

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν αυτό που λέμε αντιποδόσφαιρο. Κάκιστο θέαμα με συνεχόμενα φάουλ και ελάχιστο χρόνο καθαρού ποδοσφαίρου χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση στο ματς.

Όσο ο χρόνος περνούσε ο Παναιτωλικός έκλεινε ακόμα καλύτερα τις γραμμές του στη μάχη του να κρατήσει το χρυσό “τρίποντο” στα Γιάννενα. Τρεις βαθμοί που μεταφέρουν τεράστια πίεση πλέον σε ΑΕΛ και ΟΦΗ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Παντελάκης, Κάργας, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Λιάσος, Ελευθεριάδης, Μπρένερ.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κνετ, Μανθάτης, Ντάλσιο, Κωνσταντόπουλος, Καρασαλίδης, Εντινγκά, Μπαρμπόσα, Ντίας, Μεντόσα, Ντουάρντε, Βέργος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.