Αποθέωσε τον Τσόλακ ο τεχνικός διευθυντής της Μάλμε

Ενθουσιασμένοι είναι στη σουηδική ομάδα με τον Αντόνιο Τσόλακ.

Ο Κροάτης επιθετικός αγωνίζεται στη Μάλμε με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ και έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις των ανθρώπων του συλλόγου, όπως παραδέχτηκε ο Ντάνιελ Άντερσον.

Ο τεχνικός διευθυντής της σουηδικής ομάδας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσόλακ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο αγοράς των δικαιωμάτων του.

“Είναι ρεαλιστικό και σαφέστατα εφικτό να συμβεί. Υπάρχουν ωστόσο πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν και σίγουρα έχουμε ακόμα πολλά να κάνουμε τη φετινή σεζόν. Ο Τσόλακ συνεχίζει να μας εντυπωσιάζει καθημερινά. Προσφέρει τόσα πολλά. Έρχεται με ενέργεια. Έδειξε πραγματικά αυτά που περιμέναμε να δούμε.

Εκτός από καλός ποδοσφαιριστής, είναι και καλός άνθρωπος. Είναι σίγουρο ότι θα δούμε ακόμη περισσότερα από αυτόν στον αγωνιστικό χώρο το επόμενο διάστημα, γιατί είναι ένας παίκτης που έχει αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο από του σουηδικού πρωταθλήματος. Είναι ικανός να μας δώσει τις λύσεις που θέλουμε μέσα στη μεγάλη περιοχή των αντιπάλων.

Είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσει όλα και το αποδεικνύει από την αφοσίωση που δείχνει, αλλά και τις φιλοδοξίες που έχει“, ανέφερε ο Άντερσον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.