Τζέγκο: «Εμείς χάσαμε το παιχνίδι, δεν το κέρδισε ο ΠΑΟΚ» (vid)

Ο Τζέιμς Τζέγκο τόνισε πως ο Άρης θα παλέψει με νύχια και με δόντια για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του Αρη στην κάμερα των καναλιών Novasports, μετά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον ΠΑΟΚ:

Για την ήττα την ομάδας του:

«Η ουσία είναι ότι εμείς χάσαμε το παιχνίδι, δεν το κέρδισε ο ΠΑΟΚ. Ξέραμε τι να περιμένουμε από το σημερινό παιχνίδι παιχνίδι, γνωρίζαμε ότι αν δεχτούμε ένα γρήγορο γκολ, ο αντίπαλος θα οπισθοχωρήσει, για να υπερασπιστεί αυτό το γκολ. Ωστόσο πρέπει να πω ότι δώσαμε εύκολα αυτό το γκολ στον ΠΑΟΚ. Είχαμε αρκετό χρόνο στην διάθεση μας, αλλά δεν δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες που έπρεπε».

Γιατί την αμυντική λειτουργία του Αρη:

«Στη διάρκεια της σεζόν, είχαμε την ποιότητα να κρατάμε το μηδέν, να βρίσκουμε κάποιο γκολ και να παίρνουμε το αποτέλεσμα. Μην ξεχνάμε ότι παίζουμε με καλύτερες ομάδες από ότι μερικές στην διάρκεια της σεζόν. Είναι βέβαιο ότι τα γκολ που δεχόμαστε τώρα δεν θα δεχόμασταν πριν. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό και να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια»

Για τη συνέχεια των Playoffs:

«Πρέπει να κερδίζουμε για να διασφαλίσουμε την δεύτερη θέση. Έχουμε καλή ομάδα και καλό προπονητικό τιμ, πρέπει να βελτιωθούμε και να πάρουμε την δεύτερη θέση. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη διάρκεια της σεζόν και θα είναι κρίμα να πετάξουμε τη δουλειά μας. Ύστερα από αρνητικά αποτελέσματα αντιδρούσαμε ενώ όλοι νόμιζαν ότι θα καταρρεύσουμε θα το κάνουμε και τώρα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.