Άρης-ΠΑΟΚ 2002-03: Όταν οι φίλοι του Άρη άναψαν κεριά στην εξέδρα (vid)

Στις 15 Δεκεμβρίου 2002 ο Άρης επικράτησε με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Ντεμπά Νιρέν στο τέλος του αγώνα και στη συνέχεια άναψαν κεριά σα να ήταν "Ανάσταση".

Η μέρα διεξαγωγής εκείνου του αγώνα δεν προδιέθετε για αυτό που θα ακολουθούσε. Κυρίως γιατί σε λίγες μέρες θα έρχονταν τα Χριστούγεννα. Ήταν 15 Δεκεμβρίου του 2002 όταν ο Άρης φιλοξένησε τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο, αλλά δυσκολευόταν να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 81′ ο Έλληνας τεχνικός πέρασε τον Κνόπερ στη θέση του Επαλέ και τον Ντεμπά στη θέση του Καζάντζη. Ίσως αυτές να ήταν οι δύο πιο επιτυχημένες κινήσεις στην καριέρα του, καθώς έκριναν το ντέρμπι με τον άσπονδο συμπολίτη.

Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδός του στο ματς, ο Ολλανδός εκτέλεσε φάουλ, ο Σουηδός πιο ψηλά από όλους πήρε την κεφαλιά και έκανε το 1-0. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μαζικά μπροστά και σε μια κόντρα επίθεση, ο Κνόπερ έπαιξε στον Ντεμπά και εκείνος με τη δεύτερη επαφή του στο ματς έκανε το 2-0.

Αμέσως μετά οι φίλοι του Άρη για να “πικάρουν” τους αντιπάλους φιλάθλους άναψαν κεριά στην εξέδρα δημιουργώντας ένα πρωτοφανές σκηνικό στο Χαριλάου που μνημονεύεται ακόμα και σήμερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.