ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 2-0: Με την υπογραφή του Ζίβκοβιτς

Ο Σέρβος πέτυχε δύο γκολ κι ο "Δικέφαλος" συνεχίζει χέρι-χέρι με την ΑΕΚ στα πλέι οφς

Τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα απόψε στην Τούμπα: κέρδισε η ομάδα με το ισχυρότερο διακύβευμα. Εκείνη που είχε χίλιους λόγους να κυνηγήσει… χωρίς αύριο τους τρεις βαθμούς, νιώθοντας την ίδια στιγμή πως έχει πληγωθεί ο εγωισμός της, τόσο λόγω της συνολικής της εικόνας το τελευταίο διάστημα, όσο κι επιμέρους, απέναντι στον μεγάλο της αντίπαλο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία και οι παίκτες του κατάφεραν να μετατρέψουν όλα τα παραπάνω στο τέλειο “καύσιμο” για το ντέρμπι απέναντι στον Ολυμπιακό κι επιβραβεύτηκαν με ένα πεντακάθαρο 2-0, απόρροια της ενέργειας, της συγκέντρωσης και κατ’ επέκταση της αποτελεσματικότητας που επέδειξαν.

Αναμφίβολα όλα τα φώτα έπεσαν πάνω στον Ζίβκοβιτς, που σκόραρε με περίτεχνο τρόπο και τα δύο τέρματα της ομάδας του, κερδίζοντας πανηγυρικά τον τίτλο του MVP της αναμέτρησης.

Πέρα ωστόσο από τα “διαμαντάκια” του Σέρβου, ο ΠΑΟΚ έδειξε έπειτα από τα πρώτα 10-15 λεπτά (όταν ακόμα δεν είχε νικήσει το άγχος του) πως, τουλάχιστον απόψε, ήταν η ομάδα με τα ισχυρότερα αντανακλαστικά.

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει πως το παιχνίδι θύμιζε… βαρκάδα στη λιακάδα. Έχοντας κατακτήσει ήδη το πρωτάθλημα και μαθηματικά, ο Ολυμπιακός σίγουρα δεν μπορούσε να ματσάρει την επιθυμία των γηπεδούχων. Ακόμα κι έτσι, ήταν ουκ ολίγες οι στιγμές που υπενθύμισε την ποιότητα και την προσωπικότητά του, στοιχεία που μαζί με τη δουλειά που έχει κάνει ο Μαρτίνς στο κομμάτι της τακτικής και της ομαδικής λειτουργίας, ήταν τα “κλειδιά” για την πανηγυρική κατάκτηση του τίτλου.


ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (83’ Βαρέλα), Ροντρίγο, Μπάμπα, Σβαμπ (83’ Τσιγγάρας), Ντόουγκλας, Ζίβκοβιτς (71’ Τζόλης), Ελ Καντουρί (66’ Ουάρντα), Σφιντέρσκι (71’ Κρμέντσικ)

Ολυμπιακός: Σα, Χολέμπας, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος (60’ Καμαρά), Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ (71’ Βαλμπουενά), Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μπρούμα (60’ Φορτούνης), Μασούρας (79’ Κάιπερς), Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.