Λόπες: “Χαρούμενος για το γκολ, περισσότερο για τους τρεις βαθμούς” (vid)

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΚ ο Έλντερ Λόπες, ενώ αναφέρθηκε και στο γκολ που σημείωσε, το οποίο και αφιέρωσε στην οικογένεια του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ισπανός στα κανάλια Novasports:

“Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο, κυκλοφορούσαμε τη μπάλα και προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε χώρους για να τους εκμεταλλευτούμε μέχρι που φτάσαμε στο πρώτο γκολ. Μετά το γκολ που πετύχαμε δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να φτάσει στην περιοχή μας και ισοφάρισε. Στο δεύτερο ημίχρονο θεωρώ πως είχαμε τον απόλυτο έλεγχο, βάλαμε ακόμη δύο γκολ και ήταν δίκαιη νίκη για την ΑΕΚ”.

Για τη φάση του γκολ που σημείωσε: Ήταν μία φάση στην οποία επέμεινα κατά τη διάρκεια όλου του ημιχρόνου. Το πίστευα πολύ. Κατάφερα να σκοράρω και να βοηθήσω την ομάδα μου να πάρει τους τρεις βαθμούς. Δεν ήταν πολύ εύκολο γκολ. Αυτό που έκανε εγώ ήταν να απλώσω το πόδι μου. Ήταν μία ακόμη καλή ασίστ του Μάνταλου. Όποτε σκοράρω συμβαίνει από ασίστ του Πέτρου”.

Για το που αφιερώνει το γκολ του: Ήθελα να σκοράρω ένα γκολ. Με τον Μανόλο Χιμένεθ έχω καλή σχέση γιατί ξέρει τα χαρακτηριστικά μου. Δουλεύω καλά και βάσει της απόδοσης μου νομίζω πως άξιζα να πετύχω ένα γκολ, το οποίο αφιερώνω στην οικογένεια μου. Δεν έχει σημασία ποιος σκοράρει, αλλά η ομάδα πρέπει να συνεχίσει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.