Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1: Ένα καλό ημίχρονο

Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο στον Βόλο. Εκεί σκόραραν Βόλος και ΠΑΣ Γιάννινα, εκεί έβγαλαν ενέργεια, εκεί ρίσκαραν. Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καμία σχέση και οδήγησε σε δίκαιη ισοπαλία.

Τα πλάνα των προπονητών

Ο Βόλος έπαιξε με το γνωστό του 4-2-3-1… Ο Κλέιμαν τερματοφύλακας. Η τετράδα της άμυνας Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι. Στο κέντρο οι Ριένστρα, Μπαριέντος και μπροστά τους ο Νίνης, δεξιά ο Κρητικός, αριστερά ο Σάντος και στην κορυφή της επίθεσης ο Περέα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξε 5-3-2. Ο Χουτεσιώτης επέστρεψε στην εστία αντί του Λοντίγκιν. Η τριάδα στην άμυνα ήταν Πανουργιάς, Εραμούσπε, Παντελάκης με δξί μπακ τον Οικονομόπουλο και αριστερό τον Πήλιο. Στο κέντρο οι Κάστρο, Λιάσος, Καρτάλης και μπροστά οι Μπρένερ και Παμλίδης.

Ο άγραφος νόμος

Τρομερό πρώτο εικοσάλεπτο από τον Βόλο. Σκόραρε μόλις στο 4ο λεπτό με κεφαλιά του Σάντσες από κόρνερ του Μπαριέντος και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλα γκολ.

Τόσο όμως ο Περέα όσο και ο Νίνης σημάδεψαν τα δοκάρια του Χουτεσιώτη σε ένα πρώτο εικοσάλεπτο όπου οι γηπεδούχοι έκαναν ότι ήθελαν στο γήπεδο.

Ένας παίκτης ήταν αρκετός για να ξυπνήσει τον ΠΑΣ. Ο αμυντικός μέσος Κάστρο κέρδισε μπάλες στο κέντρο, έβαλε τις φωνές, έβγαλε δύναμη και ενέργεια και πήρε μαζί του ολη την ομάδα.

Από δικό του σουτ και κακή απόκρουση του Κλέιμαν ο Λιάσος πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 29ο λεπτό.

Ο ΠΑΣ έκλεισε το ημίχρονο ανώτερος και με μερικές ακόμη μίκροευκαιριες ενώ οι γηπεδούχοι ήταν ακίνδυνοι στο τελευταίο τέταρτο.

Άλλο παιχνίδι

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κάτι διαφορετικό. Κάτι μη αναμενόμενο. Οι δύο ομάδες άρχισαν τα λάθη, έκαναν αλλαγές και δεν προσέφεραν καλό θέαμα.

Ένα σουτ του Ντεντάκη στο 59ο λεπτό που μπλόκαρε ο Χουτεσιώτης ήταν η καλύτερη φάση ενω για τον ΠΑΣ απάντησε με σουτ ο νεαρός Γροσδάνης το οποίο έφυγε άουτ (83′).

Πολλά φάουλ, πολλές κάρτες, άπειροι παίκτες και διάθεση να προστατεύσουν οι δύο ομάδες το αποτέλεσμα παρά να ψάξουν την νίκη.

Ένα γκολ του Σάλιακα λίγο πριν το τέλος δεν μέτρησε ως οφσάιντ του Παμλίδη ο οποίος έκανε επαφή με την μπάλα πριν πάει στον Σάλιακα.

Το τελικό 1-1 δίκαιο με την εικόνα τους. Ο Βόλος σε τρία ματς φέτος με τον ΠΑΣ δεν έχασε πετυχαίνοντας δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Βόλος : Κλέιμαν – Ντεντάκης, Μήτογλου, Σάντσες, Φεράρι – Ριένστρα, Μπαριέντος (86′ Κιάκος) – Κρητικός (82′ Μπάλλας), Νίνης, Σάντος (60′ Μπαρτόλο) – Περέα

ΠΑΣ Γιάννινα : Χουτεσιώτης – Οικονομοπουλος, Πανουργιάς (46′ Σάλιακας), Εραμούσπε, Παντελάκης, Πήλιος – Κάστρο (68′ Ντομίνγκεθ), Λιάσος, Καρτάλης (69′ Γροσδάνης) – Μπρένερ (69′ Λώλης), Παμλίδης (88′ Δούμτσης)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.