ΑΕΚ: Οι απαιτήσεις του Ολιβέιρα εμπόδιο για Μπράγκα

Το μέλλον του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ παραμένει αβέβαιο και αυτό προκαλεί ενδιαφέρον κι άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως της Μπράγκα.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ, χωρίς όμως ακόμα να έχει απαντήσει στους “κιτρινόμαυρους” με το μέλλον του να παραμένει ορθάνοικτο.

Η Μπράγκα, όπως είχε γραφτεί προ ημερών είναι μία από τις ομάδες που η περίπτωση του Πορτογάλου επιθετικού δεν την αφήνει αδιάφορη. Το αντίθετο μάλιστα. Η Πορτογαλική ομάδα θέλει να ενισχυθεί στην γραμμή κρούσης και ο Ολιβέιρα είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζεται για τη συγκεκριμένη θέση.

Όπως υποστηρίζει δημοσίευμα του Πορτογαλικού Τύπου, το μεγάλο πρόβλημα για την Μπράγκα είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο 30χρονος επιθετικός της ΑΕΚ είχε συμβόλαιο τα τελευταία δύο χρόνια ύψους 1,2 εκατ. ευρώ, με την πρόταση ανανέωσης από την Ένωση να είναι χαμηλότερη, ωστόσο ο Ολιβέιρα δεν πρόκειται να πάρει οποιαδήποτε απόφαση πριν το τέλος της σεζόν και “ζυγίζοντας” όλες τις επιλογές που έχει στη διάθεσή του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.