Παναθηναϊκός: Συνάντηση Αλαφούζου – Κλάτενμπεργκ για τη διαιτησία στο ντέρμπι

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος συναντήθηκε με τον επικεφαλής της ΚΕΔ/ΕΠΟ Μαρκ Κλάτενμπεργκ την Τετάρτη (14/04), προκειμένου να συζητήσουν την διαιτησία του ντέρμπι.

Ο Κροάτης διαιτητής, Ιβάν Μπέμπεκ που βρέθηκε στο μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής (11/04) μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έκανε αρκετά διαιτητικά λάθη, τα οποία διορθώθηκαν από το VAR και τις υποδείξεις του Ρόι Ράινσεϊμπερ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ιδιοκτήτης των “πρασίνων” μίλησε με τον Κλάτενμπεργκ και έθεσε ζήτημα σχετικά με το επίπεδο των ρέφερι που διευθύνουν τα ντέρμπι. Μάλιστα ο Αλαφούζος ζήτησε να έρχονται κυρίως top class διαιτητές για να μην υπάρχουν προβλήματα που στο τέλος θα δημιουργήσουν θέμα, ως προς τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Οι Παναθηναϊκός, Άρης, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διεκδικούν τα μαγικά χαρτάκια για την Ευρώπη και με βάση τις βαθμολογικές τους διαφορές ένα σφάλμα μπορεί να είναι μοιραίο για το ταξίδι τους εκτός συνόρων.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού στηρίζει τις αποφάσεις του προέδρου της ΚΕΔ. Οι ιθύνοντες της ομάδας χρόνια στήριζαν την παρουσία ξένων διαιτητών στα μεγάλα παιχνίδια του πρωταθλήματος αλλά και τη χρήση του VAR.

Όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα οι συγκεκριμένες αποφάσεις δικαιολογούν τη γραμμή αυτή που ακολουθεί ο Παναθηναϊκός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.