Νοικοκυράκης: “Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αισιόδοξα στα πλέι άουτ” (vid)

Ο πέμπτος βαθμός στα πλέι άουτ, που ήρθε σήμερα (10/4) για τον ΟΦΗ απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης εκτός έδρας, κάνει αισιόδοξους τους Κρητικούς, όπως δήλωσε στη NOVA ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης

Το “φασούλι το φασούλι…” φαίνεται ότι αρέσει στους Κρητικούς, που μάζεψαν σήμερα (10/4) στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης τον πέμπτο πόντο σε τρία παιχνίδια στα πλέι άουτ της Super League 1. Αυτό δήλωσε μετά το παιχνίδι στη NOVA ο Βαγγέλης Νοικοκυράκης, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι παίκτες του ΟΦΗ, είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Είπε, συγκεκριμένα: “Ξεκινήσαμε τα πλέι άουτ αισιόδοξα, έχοντας μαζέψει πέντε βαθμούς ως τώρα. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση στις τελικές μας προσπάθειες για να πετυχαίνουμε γκολ. Κοιτάζουμε να το διορθώσουμε αυτό, διότι το αντιμετωπίζουμε όλη τη σεζόν”.

Κι όσο για το χρόνο που βρίσκει ο ίδιος στα παιχνίδια, απάντησε: “Η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολο σημείο. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω, όπως είναι έτοιμα κι όλα τα παιδιά στην ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.