Χιμένεθ: “Οι χειρότερες μέρες μου στην ΑΕΚ” (vid)

Ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για το κλίμα στην ΑΕΚ, την τύχη που λείπει από την Ένωση, τα πολλά προβλήματα και τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports, αναφέρθηκε στην κατάσταση και στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα τονίζοντας: “Για μένα είναι οι χειρότερες μέρες που έχω ζήσει στην ΑΕΚ”, ενώ στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση: “Εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να λύσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει”.

Σε ερώτηση για το αν νιώθει πως η τύχη έχει γυρίσει την πλάτη στην ΑΕΚ, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: “Η τύχη υπάρχει. Όσο περισσότερο δουλεύεις έχεις περισσότερη τύχη. Δουλεύουμε πολύ, αλλά οποιαδήποτε μικρή λεπτομέρεια μας τιμωρεί”.

Δείτε επίσης όσα είπε για το γκολ του ΠΑΟΚ, τον Μουργκ και τον Ζίφκοβιτς, τον αγώνα με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, αλλά και τα πολλά προβλήματα, για τα οποία μεταξύ άλλων τόνισε: “Είμαστε η ΑΕΚ. Η ιστορία δεν κερδίζει τα παιχνίδια, αλλά πρέπει να τη σεβόμαστε και να έχουμε τιμή για να την υπερασπιζόμαστε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.