Τσιγγάρας: «Ο,τι καλύτερο για τη ψυχολογία μας το γκολ του Μουργκ, παιχνίδι «κλειδί» με τον Αστέρα» (vid)

Ο Χάρης Τσιγγάρας μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της ΝΟVA για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τα κέρδη της νίκης επί της ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports ο Έλληνας μέσος του ΠΑΟΚ. 

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για το αν το γκολ του Μουργκ ήταν το καλύτερα «φάρμακο» για τον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ναι. Δεν υπήρχε κάτι καλύτερο για να ανέβει η ψυχολογία της ομάδας. Τώρα έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι και όλη η συγκέντρωση πέφτει σε αυτό».

Για το τι κρατάει ο ΠΑΟΚ από τα δύο παιχνίδια στην Αθήνα: «Ήταν δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να κρατάμε το μηδέν και θα φτιάξουμε ευκαιρίες. Με τον Παναθηναϊκό δεν το καταφέραμε, με την ΑΕΚ το κάναμε. Δικαιωθήκαμε με το γκολ, συνεχίζουμε για το επόμενο».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και το πως το περιμένει: «Θα ναι παρόμοιο με αυτό που παίξαμε πάλι στην έδρα τους στο πρωτάθλημα. Θα είναι δύσκολο, θα έχει δεύτερες μπάλες, μονομαχίες. Θα πρέπει να τα κερδίσουμε αυτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

Για το τι πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ και τι να προσέξει: «Να προσέξουμε τις σέντρες τους, έχουν καλούς παίκτες μπροστά. Εμείς έχουμε το πλάνο μας, πρέπει να το ακολουθήσουμε, να βάλουμε γκολ και θα πάρουμε τη νίκη».

Για το αν το παιχνίδι με τον Αστέρα είναι «κλειδί» για τη βαθμολογία: «Ναι, βαθμολογικά είναι. Θέλουμε όλα τα παιχνίδια να τα κερδίσουμε, δεν υπάρχει αγώνας που να μη το θέλουμε αυτό. Οπότε κι αυτό σίγουρα το ματς είναι ένας στόχος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.