Νιάς: “Ο Ολυμπιακός κυριαρχεί να υπερβούμε τον εαυτό μας” (vid)

Ο Σεχ Νιάς μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports και στον Γιώργο Αργυρόγλου για το μεγάλο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (11/4, 19:30μ.μ), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής για τα playoffs της Super League.

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δήλωσε ότι η “ερυθρόλευκη” ομάδα κυριαρχεί στο πρωτάθλημα, ενώ οι “πράσινοι” θα πρέπει να υπερβούν τον εαυτό τους για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Αναλυτικά:

Για το ότι αυτά τα ματς κρύβουν ιδιαιτερότητες: “Πάντα τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι πολύ σημαντικοί. Είναι κάτι το ιδιαίτερο, το γνωρίζω και είμαι έτοιμος”.

Για το αν υπάρχει το επιπλέον κίνητρο που δίνουν αυτά τα παιχνίδια: “Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια ομάδα που κυριαρχεί στο πρωτάθλημα. Πρέπει να υπερβούμε εαυτόν ώστε να τους κοντράρουμε στα ίσα”.

Για το αν πιστεύει πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα: “Γνωρίζω πως ο Ολυμπιακός είναι μια δυνατή ομάδα. Αλλά το ίδιο ισχύει και για εμάς. Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα”.

Για το αν υπάρχουν ομοιότητες με τα ματς της κανονικής περιόδου: “Όχι, καθώς όταν παίζεις ντέρμπι το κάθε ματς είναι διαφορετικό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.