Μπερτόλιο: «Το απολαμβάνω στον Άρη, έτσι θα κερδίσουμε…» (vid)

Ο Φακούντο Μπερτόλιο μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Για τη δική του φετινή παρουσία με τον Άρη και τον αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή (11/04) μίλησε αποκλειστικά στα κανάλια Novasports ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός των Κίτρινων.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα: «To πιο σημαντικό είναι η νίκη. Με τον Ολυμπιακό δεν πήραμε βαθμό και ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε τον Αστέρα. Το κάναμε και τώρα κοιτάμε μπροστά τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για το πως περιμένει το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι. Είναι δύσκολος αγώνας. Εμείς θα πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, όπως με τον Αστέρα. Γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση».

Για το αν παίζει ρόλο η ψυχολογία των δύο ομάδων: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Εγώ είδα τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ήταν καλή, έχει ποιότητα. Εμείς πρέπει να είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης:«Σαν την Τρίπολη. Να τρέξουμε, να δουλεύουμε όλοι μαζί και συγκέντρωση για ενενήντα λεπτά. Να μην κάνουμε λάθη».

Για το πως βιώνει την χρονιά φέτος στον Άρη:«Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και για την παρουσία μου. Είναι σημαντικό πω η ομάδα πάει καλά, εγώ είμαι χαρούμενος πολύ για όλα αυτά».

Για την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του: «Ναι το ξέρω αυτό. Είμαι χαρούμενους μου αρέσει πολύ στον Άρη, τη Θεσσαλονίκη και αυτό παίζει ρόλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.