Η αποθέωση Γαλανόπουλου από συμπαίκτη του στην ΑΕΚ

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε στη δράση και οι συμπαίκτες του έχουν κάθε λόγο να νιώθουν χαρούμενοι για την επιστροφή του.

Ο Γαλανόπουλος είναι ένα παιδί που εκτός από επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει ιδιαίτερη σχέση με την ΑΕΚ. Από μικρός στα “κιτρινόμαυρα”, με το δέσιμο με το κλαμπ να μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Με τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό έβλεπες στα μάτια του τον πόνο για τα όσα είχε βιώσει η ομάδα του, καταλάβαινε καλύτερα από τον κάθε συμπαίκτη του τι σήμαινε αυτό το 1-5.

Στα σχεδόν 30 λεπτά που έπαιξε με τον Ολυμπιακό προσπάθησε να συμπαρασύρει με την ορμή του και το πάθος του τους συμπαίκτες του, να βγάλουν μια κάποια αντίδραση μετά το 0-4 του ημίχρονου. Ακόμα μεγαλύτερη η συνεισφορά του τρεις ημέρες αργότερα. Ο Μανόλο Χιμένεθ τον εμπιστεύτηκε για το αρχικό σχήμα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και ο νεαρός διεθνής χαφ για τα περίπου 60 λεπτά που αγωνίστηκε ήταν ο καλύτερος παίκτης της Ένωσης.

Με πολλά τρεξίματα, προωθητικές πάσες, ενέργεια και ένταση στο παιχνίδι του πρόσφερε στοιχεία που στα τελευταία παιχνίδια έλειπαν από το παιχνίδι της ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα. Η παρουσία του στο γήπεδο ήταν ένας άψογος συνδετικός κρίκος της αμυντικής γραμμής με τη μεσαία και την επίθεση. Και αυτό δεν είναι… αποκάλυψη δική μου, αλλά λόγια συμπαικτών του μετά το τέλος του αγώνα έξω από τα αποδυτήρια της Ένωσης.

Δεν αξίζαμε αυτή την ήττα φίλε μου, μας πόνεσε πολύ ο τρόπος που ήρθε. Ήμασταν καλύτεροι, δεν απειληθήκαμε κι όμως χάσαμε το παιχνίδι” μου έλεγε βασικός ποδοσφαιριστής της Ένωσης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ για να πάει η κουβέντα μας στην επιστροφή του Γαλανόπουλου: “Μας έλειψε πολύ ο Γαλανό στα τελευταία παιχνίδια φίλε. Είναι πολύ σημαντικός. Με τα τρεξίματα, τις τοποθετήσεις του μέσα στο γήπεδο, ξέρει πως να παίξει με τη μία και να απελευθερώσει το παιχνίδι μας. Μας βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία του και ακόμα δεν είναι στο 100%. Αλλά να ξέρεις η ποιότητά του είναι πολύ σημαντική για την ομάδα και μας είχε λείψει πολύ στα τελευταία παιχνίδια. Είχαμε ανάγκη την επιστροφή του”.

Όταν ακούς ένα πρωτοκλασάτο όνομα της ΑΕΚ να μιλάει έτσι για έναν συμπαίκτη του και συγκεκριμένα τον Γαλανόπουλο τότε καταλαβαίνεις πολύ καλύτερα πόσο πολύτιμος είναι για το παιχνίδι της Ένωσης ο διεθνής χαφ. Και δεν είναι μόνο τα όσα προσφέρει στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο ψυχολογικό τομέα. Η αύρα του και το δέσιμο με την ΑΕΚ περνάει στους συμπαίκτες του, συμπαρασύροντάς τους για ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη εικόνα της ομάδας.

Η ΑΕΚ είχε ανάγκη τον Γαλανόπουλο και η επιστροφή του στη δράση ενδεχομένως να έρχεται σε ένα σημείο που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.