ΠΑΟΚ: Κανονικά ο Βιεϊρίνια, πρόβλημα ο Νίλσεν-Περέιρα

Με μοναδική απώλεια τον Νορβηγό, αριστερό οπισθοφύλακα συνεχίστηκε η προετοιμασία του "Δικεφάλου" για τον κυριακάτικο αγώνα στην Τρίπολη

“Οπλισμένοι” με πολύ καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της περασμένης Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν το πρωί της Παρασκευής στις προπονήσεις μετά τη χθσινή απαραίτητη ανάσα ξεκούρασης.

Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ : “Η νίκη επί της ΑΕΚ κι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε έχει αλλάξει την ψυχολογία των παικτών και του τεχνικού επιτελείου και άπαντες είναι αποφασισμένοι να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να επιστρέψουν στις εκτός έδρας νίκες και στο πρωτάθλημα.

Μετά το μεγάλο ταξίδι στην Αθήνα, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη κι έπειτα από το απαραίτητο ρεπό της Πέμπτης, ξεκίνησε δουλειά την Παρασκευή (09.04) για τον αγώνα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» .

Πριν την έναρξη του προγράμματος το αγωνιστικό τμήμα έκανε τεστ για τον Covid-19. Στη συνέχεια βγήκε στο γήπεδο και ασχολήθηκε με το τακτικό κομμάτι, ενώ στο τελευταίο μέρος διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Άντριαν Περέιρα ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο κι έμεινε στο γυμναστήριο και την πισίνα για ατομικό και θεραπεία, με την κατάσταση του να μην προκαλεί ανησυχία, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια , ο οποίος στο ματς με την ΑΕΚ δέχτηκε χτύπημα στο γόνατο, προπονήθηκε κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους που αγωνίστηκαν βασικοί στο ΟΑΚΑ και παρότι οι ενοχλήσεις δεν τον έχουν εγκαταλείψει αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον αγώνα της Τρίπολης.

Το Σάββατο (10.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Τρίπολη“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.