Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τα 3 διπλά σε 25 χρόνια! (vid)

Από τον Καπουράνη στον Παπαδόπουλο κι από εκεί στον Μπεργκ, ο Παναθηναϊκός τα τελευταία 25 χρόνια έχει κερδίσει τρεις φορές στο Καραϊσκάκη. Θυμηθείτε τες!

Τα τελευταία 25 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό σε Καραϊσκάκη, Ριζούπολη και ΟΑΚΑ 27 φορές και έχει επικρατήσει τις 14, άλλα δέκα ματς έληξαν ισόπαλα, ενώ ο Παναθηναϊκός μετρά τρεις νίκες. Όλες οι “πράσινες” νίκες αυτά τα χρόνια έχουν σημειωθεί στο Καραϊσκάκη, η πρώτη στο παλιό και οι άλλες δύο στο καινούριο.

Η πρώτη νίκη ήταν την περίοδο 1995-96 όταν στο παλιό Καραϊσκάκη ο Μπορέλι είχε ανοίξει το σκορ στο 53ο λεπτό για να απαντήσει ο Καραπιάλης έξι λεπτά αργότερα. Κι ενώ το ματς όδευε στην ισοπαλία, ένα ξαφνικό ανέβασμα του Καπουράνη και ασίστ από τον Μπορέλι έφερε τον αριστερό μπακ του Παναθηναϊκού σε θέση βολής και με το το δεξί “εκτέλεσε” για το 2-1 λίγο πριν την εκπνοή.

Λίγο πριν το τέλος ο Παναθηναϊκός πέτυχε και την επόμενη νίκη του για την περίοδο 2006-07 με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να σκοράρει στο 89ο λεπτό ύστερα από ωραία ενέργεια του Σαλπιγγίδη. Ο Παπαδόπουλος είναι ο τελευταίος μέχρι σήμερα Έλληνας που έχει σκοράρει για τον Παναθηναϊκό σε εκτός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό.

Τελευταία “πράσινη” νίκη στο Καραϊσκάκη την περίοδο 2013-14 και μάλιστα με το εμφατικό 3-0. Ο Πράνιτς είχε ανοίξει το σκορ λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου, για να κάνει ο Μπεργκ στο 67′ το 2-0 και να ολοκληρώσει τον θρίαμβο ο Αμπέντ με φάουλ στο 89ο λεπτό. Δείτε τις τρεις τελευταίες νίκες του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.