Παναθηναϊκός: Χρήσιμα συμπεράσματα για Μπόλονι, έπαιξε ο Βέλεθ

Στο "οικογενειακό φιλικό" που διεξήχθη στο Κορωπί, ο Βέλεθ έπαιξε για ένα ημίχρονο, ενώ Μπουζούκης, Καρλίτος και Σαβιέρ σε όλο το ματς.

Ο Λάζλο Μπόλονι είδε με ικανοποίηση αρκετούς παίκτες, οι οποίοι δεν είχαν χρόνο συμμετοχής για διάφορους λόγους, να αγωνίζονται στο “οικογενειακό φιλικό” στο Κορωπί, δίνοντας μάλιστα τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Μπουζούκης έπαιξε σε όλο το ματς (είχε διάρκεια 60 λεπτά), το ίδιο και ο Καρλίτος αλλά και ο Σαβιέρ, οι οποίοι είναι έτοιμοι πλέον να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και σε επίσημα παιχνίδια. Πολύ σημαντικό ήταν το γεγονός ότι για ένα ημίχρονο έπαιξε και ο Βέλεθ ο οποίος τίθεται στη διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του “Τριφυλλιού” χωρίστηκαν σε δύο ομάδες (μπλε και πράσινοι) και έδωσαν δυνατές “μάχες” αγωνιζόμενοι ανάμικτα. Οι δύο ομάδες περιλάμβαναν τόσο παίκτες από την πρώτη ομάδα όσο και από την Κ19 για να έχει ισορροπία.

Με τους “μπλε” έπαιξαν οι Χατζηγιαννάκης, Σάντσες, Χατζηθεοδωρίδης, Καραγιάννης, Σιδεράς, Σερπέζης, Μπουζούκης, Καλοσκάμης (30′ Κρυπαράκος), Καρλίτος, Καμπετσής, Αϊτόρ.

Με τους “πράσινους” έπαιξαν οι Ξενόπουλος (30′ Χριστογεώργος), Τζαβίδας Σ., Τουρκοχωρίτης, Βέλεθ (30′ Τζαβίδας Μ.), Ρόμπι, Ηλιάδης, Σαβιέρ, Αθανασακόπουλος, Κόκε, Ιωαννίδης, Ενγκαμποκοτό.

Νικήτρια ήταν η ομάδα των “μπλε” με σκορ 3-2. Οι “πράσινοι” προηγήθηκαν 2-0 με σκόρερ τους Κόκε και Ιωαννίδη, για να ανατρέψουν το σκορ οι “μπλε” με τους Αϊτόρ, Καρλίτος και Καμπετσή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.