Άρης: Γήπεδο στο Καμποτεχάρ στο όνομα του Κουέστα (pic)

Η ανάρτηση του Χουλιάν Κουέστα στα social media-Ο αθλητικός χώρος που έχει το όνομά του στο Καμποτεχάρ, την ιδιαίτερη πατρίδα του, λίγο έξω από τη Γρανάδα

Ήταν 23 Μαρτίου του 2015 όταν ο αθλητικός χώρος στο Καμποτεχάρ πήρε το όνομα του Χουλιάν Κουέστα.

Το Καμποτεχάρ είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Ισπανού τερματοφύλακα, ένα χωριό περίπου 1500 κατοίκων, λίγο έξω από τη Γρανάδα.

Οι συντοπίτες του θέλησαν με αυτόν τον τρόπο να τιμήσουν τον Κουέστα και τότε η αφορμή ήταν το γεγονός ότι ο Ισπανός τερματοφύλακας είχε κάνει το ντεμπούτο του με τη Σεβίλλη

Ο Κουέστα είχε πει τότε, μεταξύ άλλων, τα εξής: “Νιώθω περηφάνια, γιατί είναι πολύ σημαντικό ο τόπος που κατάγεσαι να σε τιμάει έτσι. Με αυτόν τον τρόπο προωθείται ο αθλητισμός και υποστηρίζεται η προσπάθεια όλων αυτών που αφοσιώνονται σε επαγγελματικό επίπεδο σε αυτόν. Ευχαριστώ πολύ το δημοτικό συμβούλιο, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που με στηρίζουν σε όλη μου τη ζωή”.

Τώρα, έξι χρόνια μετά από τότε, ο Κουέστα έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να ευχαριστήσει τους συντοπίτες του βάζοντας τη φωτογραφία από την επιγραφή που υπάρχει στο γήπεδο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!