Δοκιμάζει τον Γκορμπούνοφ

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στο Πήλιο και από αύριο θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ατρόμητου.

Ο Αντρέι Γκορμπούνοφ βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στο Πήλιο και από αύριο θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία του Ατρόμητου. Πρόκειται για 31χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος δεν έχει βγει ποτέ από τα σύνορα της χώρας του για αγωνιστικούς λόγους (εκτός παιχνιδιών ευρωπαϊκών διοργανώσεων), αλλά θεωρείται από τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου ως μια πολύ καλή λύση.

Τόσο διότι είναι έμπειρος και με πολλές συμμετοχές, όσο και γιατί ο Ατρόμητος δε θα χρειαστεί να ξοδευτεί για να τον κάνει δικό του. Η απόκτησή του, ωστόσο, δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Γκορμπούνοφ έχει μείνει χωρίς ομάδα από την 1η Απριλίου, όταν και έμεινε ελεύθερος από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ. Προπονείται, ωστόσο, μόνος του από τότε και έχει διατηρηθεί, σύμφωνα με τις πληροφορίες, σε καλή κατάσταση.

Σε κάθε περίπτωση, θα περάσει από το «μικροσκόπιο» του δάσκαλου Σλόμπονταν Σούιτσα στο Πήλιο, αλλά και από ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και αν τα βγάλει όλα εις πέρας χωρίς κανένα πρόβλημα, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ατρόμητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας