Στην τελική ευθεία ο Φέγκρους

Ρεπό είχαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο κάποιοι πήγαν στις εγκαταστάσεις για να ακολουθήσουν το ειδικό πρόγραμμα.

Ρεπό είχαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο κάποιοι πήγαν στις εγκαταστάσεις για να ακολουθήσουν το ειδικό πρόγραμμα.
Ο Καρίμ Φέγκρους έκανε αποθεραπεία και πλέον έχει μπει στο τελικό στάδιο προκειμένου να επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Θεραπεία έκανε και ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο.

 Στο μεταξύ, μετά τον Τάσο Πάντο, άλλος ένας ποδοσφαιριστής, ο Πάρης Ανδράλας, ανακοίνωσε ότι θα αγοράσει 133 εισιτήρια διαρκείας, προκειμένου να δωρίσει τα 100 σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων και τα 33 σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης.
«Οι συγκεκριμένες κινήσεις που γίνονται από τους ποδοσφαιριστές του “Άγιαξ της Ηπείρου” δείχνουν την ευαισθησία και την ανθρωπιά τους σε μία δύσκολη χρονικά οικονομική περίοδο για την χώρα, αλλά και για το Ελληνικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 Η κλήρωση για τα διαρκείας του Πάντου θα γίνει αύριο, μετά την απογευματινή προπόνηση (17:00), ενώ γι’ αυτά του Ανδράλα η κλήρωση θα γίνει τη Δευτέρα το απόγευμα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.