Τσιώλης: «Δεν έχουμε αντίληψη του παιχνιδιού» (vid)

Τους λόγους για τους οποίους ο Άρης δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα προσπάθησε να εξηγήσει ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη τύπου.

Τους λόγους για τους οποίους ο Άρης δεν έχει πετύχει νίκη στο πρωτάθλημα προσπάθησε να εξηγήσει ο Σάκης Τσιώλης στη συνέντευξη τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στον Μάρκο Βελλίδη για την εμφάνιση του ενώ παράλληλα τόνισε πως η ομάδα ψάχνει την ταυτότητα της.
«Ήμασταν πολύ νευρικοί, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεν είχαμε αντίληψη του παιχνιδιού. Κάναμε λάθη και στην άμυνα και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε γιατί ήταν επιτακτική ανάγκη η νίκη, προσπαθήσαμε να φέρουμε το παιχνίδι από τα πλάγια, αλλά στις λίγες φάσεις που κάναμε δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Αντίθετα ο αντίπαλός μας βρήκε χώρους και έκανε ευκαιρίες κι αν αξίζουν συγχαρητήρια σήμερα σε κάποιον είναι στον Μάρκο (Βελλίδη)» δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε «Είναι μια δύσκολη περίοδος για τον Άρη. Ψάχνουμε να βρούμε την ταυτότητά μας, αλλά θα πρέπει να φανούμε δυνατοί σε αυτή τη κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Θα είναι δικαιολογία να πω ότι όλη αυτή η διακοπή μάς έχει βγάλει από τον ρυθμό μας, αλλά και άλλες ομάδες έχουν το ίδιο πρόβλημα».
Τέλος αναφερόμενος στην αντίδραση του κόσμου τόνισε «Αυτό που με ανησυχεί είναι ότι δεν είχαμε καθόλου αντίληψη του παιχνιδιού και πρώτος από όλους ευθύνεται ο προπονητής. Δίκιο έχει ο κόσμος να δυσανασχετεί. Θα πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία, εκτός κι αν ο κόσμος θέλει κάτι άλλο… Εγώ πάντως και οι συνεργάτες μου είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε τη μάχη μας».

Ουζουνίδης: «Ήμασταν καλύτεροι»

Ικανοποιημένος με τη διάθεση και τη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες του εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη τύπου. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον Άρη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πως θα μπορούσε να πάρει τους τρείς βαθμούς.
«Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όπου ο Άρης κυρίως με τη φάση του Καπετάνου θα μπορούσε να σκοράρει, σε όλη τη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες για εκτός έδρας παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη διάθεση, τη μαχητικότητα των παικτών μου αλλά όταν μας δίνεται η δυνατότητα να παίρνουμε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Δυστυχώς μέχρι τώρα έχουμε μόνο 4 βαθμούς. Οι εμφανίσεις μας ήταν για περισσότερους αλλά η ουσία του ποδοσφαίρου είναι οι βαθμοί και εμείς μένουμε σε αυτούς. Θα προσπαθήσουμε στη διακοπή να δουλέψουμε, να κρατήσουμε τον αγωνιστικό ρυθμό, που είχαμε και ελπίζω στη συνέχεια να είμαστε καλύτεροι και να παίρνουμε τους βαθμούς που αξίζουμε. Καλή συνέχεια στον Άρη, είναι μεγάλη ομάδα που έχει πίεση και αυτό κατορθώσαμε όσο περνούσε η ώρα να το περάσουμε στον αντίπαλο αλλά δεν μπορέσαμε να το εκμεταλλευτούμε όπως θα έπρεπε» δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.
Τέλος όταν ρωτήθηκε για την αλλαγή του Μαρσελίνιο  απάντησε: «Τον άλλαξα γιατί δεν ήταν αυτός που θα έπρεπε. Περιμέναμε περισσότερα από τον Μαρσελίνιο. Ο νεαρός ο Βλαχοδήμος που μπήκε ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.