Δώνης: «Καλύτεροι με Παναιτωλικό»

Αισιόδοξος πως ο Ατρόμητος θα παρουσιαστεί καλύτερος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης.

Αισιόδοξος πως ο Ατρόμητος θα παρουσιαστεί καλύτερος στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης. Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε πως ήταν ιδιαίτερα σκληρός με τους ποδοσφαιριστές του μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης και τόνισε πως η ίωση που ταλαιπώρησε αρκετούς ποδοσφαιριστές ήταν η αιτία της συγκεκριμένης εμφάνισης.

Χαρακτηριστικά, ο Γιώργος Δώνης τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου: “Επειδή ήμουν ιδιαίτερα σκληρός με τους παίκτες μου στο προηγούμενο ματς κι επειδή μου αρέσει πάντα να είμαι δίκαιος θεωρώ ότι η ομάδα μου και οι παίκτες μου είχαν μια πολύ ισχυρή δικαιολογία. Είχαμε δυστυχώς πολλούς παίκτες που ήταν καταπονημένοι από την ίωση που μας έχει χτυπήσει.

Θα ήθελα μάλιστα να σταθώ ιδιαίτερα σε παίκτες οι οποίοι παρότι αντιμετώπιζαν πρόβλημα έδειξαν ψυχή και θέλησαν να παίξουν όπως ο Σκόνδρας και ο Δημούτσος. Νομίζω πλέον ότι επειδή οι περισσότεροι παίκτες μας επιστρέφουνε, θα παρουσιάσουμε μια δυνατή και καλή ομάδα απέναντι στον Παναιτωλικό ώστε να κάνουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας.

Σεβόμαστε τον αντίπαλο μας ο οποίος έχει παρουσιάσει ένα καλό σύνολο τις πρώτες αγωνιστικές όμως από την άλλη πλευρά περιμένω από τους παίκτες μου να δείξουν ότι σε αυτό το πρωτάθλημα δύναμή μας θα είναι η έδρα μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.