Κοντρέρας: «Θα παίξω με Ολυμπιακό»

Πεπεισμένος πως θα προλάβει την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας.

Πεπεισμένος πως θα προλάβει την αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο διεθνής Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως θα ακολουθήσει πρόγραμμα θεραπείας και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για το ματς με τους «ερυθρολεύκους».

Αρχικά, ο Κοντρέρας τόνισε στην ιστοσελίδα «latercera.com»: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Είναι ένας πόνος στον αριστερό γλουτό που έχω από την Κυριακή. Με ενόχλησε ξανά σήμερα κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης και στη συνέχεια ημίχρονο της αναμέτρησης. Η αλήθεια είναι πως ήταν δύσκολο για εμένα να παίξω και για αυτό ήταν καλύτερα να αντικατασταθώ».

Και συμπλήρωσε: «Ελπίζω ότι δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός μου. Δεν νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να είμαι στην αποστολή της Χιλής. Θα κάνω θεραπεία και, ανάλογα με το πώς νιώθω, θα εξαρτηθεί αν παίξω αυτήν την Κυριακή κόντρα στον Ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.