Τους τα… έψαλλε ο Χιμένεθ

Στα πολλά και σημαντικά λάθη που έκαναν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναφέρθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ. Νοκ άουτ Γεωργέας και Γκέντσογλου.

Στα πολλά και σημαντικά λάθη που έκαναν στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα αναφέρθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές της ομάδας του, ο τεχνικός της ΑΕΚ Μανόλο Χιμένεθ.

“Κάναμε εύκολα λάθη στην άμυνα. Το πρόβλημα άρχισε από τη μεσαία γραμμή. Δεν υπήρχαν μαρκαρίσματα, οι μέσοι μπερδευόντουσαν μεταξύ τους και δεν ήξεραν ποιος μαρκάρει ποιον. Αμυντικά δε λειτουργήσαμε καθόλου. Είχαμε πει ότι θα πρέπει να προσέξουμε τους πλάγιους μπακ του ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δε συνέβη. Δεν ξέρατε που να πάτε και ποιον να μαρκάρετε, με αποτέλεσμα να είναι τις περισσότερες φορές μόνοι τους. Ο Αραμπατζής έσωσε ό, τι μπορούσε και αν έγινε και κάποιο λάθος, είναι ανθρώπινο με όλα όσα έγιναν στην άμυνα”.

Νοκ άουτ Γεωργέας και Γκέντσογλου
Μεγαλώνουν τα προβλήματα του Μανόλο Χιμένεθ εν όψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης απέναντι στην Στουρμ Γκρατς. Ο Νίκος Γεωργέας καθώς και ο Σάββας Γκέντσογλου δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα της ομάδας και πολύ δύσκολα θα συμπεριληφθούν στην αποστολή για το παιχνίδι με τους Αυστριακούς.

Από κει και πέρα, τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν και είναι πολλά. Ο Παντελής Καφές και ο Σάββας Γκέντσογλου έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή, ενώ ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος δούλεψε στο γυμναστήριο.

Θυμίζουμε ότι Μάκος και Μανωλάς θα απουσιάσουν σίγουρα από την αναμέτρηση της Πέμπτης καθώς είναι τιμωρημένοι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.