Τελειώνει με Petit Chateau, “κοιτάει” Άλβαρες

Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στην εβδομάδα", λένε στην ΑΕΚ για την ιταλική εταιρία μάνατζμεντ, ενώ δεν κρύβουν ότι αυτή τη στιγμή ο Λεάντρο Άλβαρες αποτελεί τον μοναδικό μεταγραφικό στόχο.

“Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στην εβδομάδα”, λένε στην ΑΕΚ για την ιταλική εταιρία μάνατζμεντ, ενώ δεν κρύβουν ότι αυτή τη στιγμή ο Λεάντρο Άλβαρες αποτελεί τον μοναδικό μεταγραφικό στόχο.

Μια ιδιαίτερα κρίσιμη εβδομάδα άρχισε για την ΑΕΚ, τόσο σε αγωνιστικό, όσο διοικητικό, αλλά και μεταγραφικό επίπεδο. Οι συζητήσεις με την εταιρία Petit Chateau, η οποία ενδιαφέρεται να επενδύσει στην Ένωση κορυφώνονται, με τους διοικούντες την ΠΑΕ να υποστηρίζουν ότι “μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν οι όποιες εξελίξεις, θετικές ή αρνητικές. Δεν πρόκεται να τραβήξει για πολύ. Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει άμεσα”. Σύμφωνα πάντως με όσα διαρρέονται από την πλευρά των υποψήφιων επενδυτών, αναμένονται στην Αθήνα την Τρίτη με σκοπό την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού και στη συνέχεια τη χρηματοδότηση της ομάδας με το ποσό των δύο εκατομμυρίων ευρώ.

Στα μεταγραφικά, εδώ και καιρό ακούγονται διάφορα ονόματα ποδοσφαιριστών της Καβάλας και του Ολυμπιακού Βόλου ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι της ΑΕΚ, όταν μείνουν οριστικά ελεύθεροι. Επίσημα οι διοικούντες της “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν, απ’ τη στιγμή μάλιστα που οι παίκτες της ομάδας παραμένουν απλήρωτοι και προβληματισμένοι. Ανεπίσημα πάντως αυτό που τονίζεται από στελέχη της Ένωσης είναι ότι, λόγω της επιθυμίας του Χιμένεθ να υπάρξει ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, μοναδικός στόχος που υπάρχει τώρα είναι ο Λεάντρο Άλβαρες. Ο αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού Βόλου έχει κάνει δύο εξαιρετικές σεζόν, βρίσκεται σε καλή ηλικία (29 χρονών) και μπορεί να δώσει σημαντική βοήθεια στο χώρο του κέντρου. Γι’ αυτό και η περίπτωσή του εξετάζεται περισσότερο απ’ τις άλλες.

Αγωνιστικά, το ματς με τη Στουρμ Γκρατς την προσεχή Πέμπτη αποτελεί την τελευταία ευκαιρία του δικεφάλου να παραμείνει στο
παιχνίδι της πρόκρισης απ’ τους ομίλους του Europa League, λίγες μέρες πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, η οποία όπως φαίνεται …άρχισε νωρίς. Η απόφαση των “κυανέρυθρων” να καταθέσουν αίτηση πτώχευσης της ΑΕΚ δεν ανησυχεί πάντως τους διοικούντες την ομάδα, αφού επιμένουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα τακτοποιηθεί η οικονομική οφειλή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.