“Βουνό” η συνέχεια

Ο,τι έχτισε στην Ξάνθη το γκρέμισε στην Τούμπα η ΑΕΚ και ο προβληματισμός έκανε και πάλι την εμφάνισή του στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο.

Ο,τι έχτισε στην Ξάνθη το γκρέμισε στην Τούμπα η ΑΕΚ και ο προβληματισμός έκανε και πάλι την εμφάνισή του στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο. Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (3-0) φάνηκαν καθαρά οι αδυναμίες που έχει η ομάδα ειδικά στα άκρα, από όπου προκλήθηκαν τα ρήγματα στα τρία γκολ.

Η απογοήτευση ήταν διάχυτη στο τέλος του ματς στα πρόσωπα των παικτών, του Μανόλο Χιμένεθ και του Σταύρου Αδαμίδη, που ήταν στο γήπεδο. Η Τούμπα μπορεί να πέρασε αλλά η συνέχεια είναι εξίσου δύσκολη για την ΑΕΚ αφού πριν από τη δοκιμασία με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη την ερχόμενη Κυριακή, υπάρχει το κρίσιμο ματς με τη Στουρμ Γκρατς για το Europa League την Πέμπτη (20:00). 

Η νίκη είναι επιβεβλημένη για την «Ένωση», αν επιθυμεί να παραμείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης. Τα προβλήματα που πρέπει να λύσει ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ουκ ολίγα. Εκτός πλάνων του είναι σίγουρα οι τιμωρημένοι Κώστας Μανωλάς και Γρηγόρης Μάκος, οι τραυματίες Παντελής Καφές και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και πιθανότατα ο Νίκος Γεωργέας, που αποχώρησε με διάταση στον αριστερό δικέφαλο από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Καθώς αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό, οι επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ σε άμυνα και κέντρο είναι πολύ περιορισμένες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.