Τα κλειδιά της Skoda στον Τσιώλη

Ο Σάκης Τσιώλης είναι ο νέος προπονητής της Skoda Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε επισήμως, το πρωί της Παρασκευής η ακριτική ομάδα Ευτυχής δήλωε ο Έλληνας προπονητής.

Ο Σάκης Τσιώλης είναι ο νέος προπονητής της Skoda Ξάνθης, όπως ανακοίνωσε επισήμως, το πρωί της Παρασκευής η ακριτική ομάδα. Ο Έλληνας τεχνικός επιστρέφει στους πάγκους, μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα την περσινή σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Νέος προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ θα είναι ο κύριος Σ. Τσιώλης. Η παρουσίαση του καινούργιου μας προπονητή θα γίνει την Δευτέρα 7/7/2014 στις 14:00, στο Le Chalet».

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής της ακριτικής ομάδας: «Είμαι ευτυχής που θα συνεργαστώ με την SKODA ΞΑΝΘΗ. Θα πω το αυτονόητο. Είναι τιμή για τον οποιοδήποτε προπονητή, είτε Έλληνα, είτε ξένο, αυτή τουλάχιστον είναι η άποψή μου, να εργαστεί σε μία εταιρία όπως η SKODA ΞΑΝΘΗ. Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό και θα δουλέψω σκληρά, ώστε να δικαιώσω όλους αυτούς που πίστεψαν σε εμένα και με επέλεξαν ως προπονητή της ομάδας αυτής».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.