Μένταν: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι»

Απογοήτευση έφερε στις τάξεις του Ατρομήτου η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μίοντραγκ Μένταν.

Απογοήτευση έφερε στις τάξεις του Ατρομήτου η εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με τον Μίοντραγκ Μένταν. Ο βοηθός του Γιώργου Δώνη τόνισε πως η ομάδα του Περιστερίου μπορούσε να πάρει τη νίκη, στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ αναφέρθηκε και στον Κώστα Μήτρογλου. Ο Μένταν μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για τα συναισθήματα που άφησε στην ομάδα του Ατρόμητου η ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό: «Μας μένει μια πίκρα. Μετά την αποβολή του Καρνέζη άλλαξαν και τα δικά μας πλάνα. Δεν περιμέναμε τον Παναθηναϊκό να έχει γυρίσει πίσω και να μην μας αφήνει χώρους. Το άγχος πέρασε στους παίκτες του Ατρόμητου που είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα. Επίσης ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, καλές μονάδες και ήταν λογικό να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Μίλησε ο εγωισμός των Λέτο, Κατσουράνη ενώ μου έκανε καλή εντύπωση και ο Ρούντολφ».

Για το γεγονός πως οι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάνουν δύσκολα κίνηση χωρίς τη μπάλα: «Ο Κουίνσι περίμενε συνέχεια κίνηση από τους συμπαίκτες του και αυτό φάνηκε στη φάση του γκολ του Λέτο. Το πιο σημαντικό στο ποδόσφαιρο ειδικά για τους επιθετικούς είναι η κίνηση χωρίς τη μπάλα».

Για το γεγονός ότι είναι αρκετά χρόνια συνεργάτης του Γιώργου Δώνη και το αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας: «Παίζει μεγάλο ρόλο και η ομοιογένεια στο τεχνικό τιμ. Αυτή τη στιγμή δεν το σκέφτομαι. Είμαι καλά στο τεχνικό τιμ του Γιώργου Δώνη»

Για το τι λείπει από τον Ατρόμητο για και δεν έχει περισσότερους βαθμούς: “Μας λείπει το να “σκοτώνουμε” τον αντίπαλο. Με τον ΟΦΗ στο 20′ μπορούσε να είναι το σκορ 0-2 και να τελειώσει το ματς. Με τον Άρη το κρατήσαμε αλλά με τον Παναθηναϊκό δεν το καταφέραμε. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη αλλά και θράσος. Να πιστέψουμε ότι αξίζουμε παραπάνω από αυτά που έχουμε κερδίσει. Εκτός από τους Μήτρογλου και Ζουέλα οι άλλοι παίκτες που πήραμε δεν έχουν παραστάσεις από μεγάλες ομάδες και μεγάλες νίκες”.

Για τον Κώστα Μήτρογλου: «Πρέπει να είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Αξίζει μια θέση αλλά είναι θέμα του προπονητή αν τον βάλει να παίξει. Έχει ποιότητα κι έχει εύκολα το γκολ. Ο Κώστας δέθηκε με τα υπόλοιπα παιδιά στην ομάδα. Τον υποδέχτηκαν καλά και οι ποδοσφαιριστές που υπήρχαν στην ομάδα από πριν»

Για τον νεαρό μέσο Παναγιώτη Μπάλλα: «Τον εμπιστευόμαστε πολύ και το δείξαμε από πέρσι. Αν δεν υπήρχε το άγχος της παραμονής πέρσι θα είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Πλέον θέλει παιχνίδια στα πόδια του για να δείξει το ταλέντο του. Ο στόχος της ομάδας ήταν να ανεβάσουμε και παιδιά από τις ακαδημίες».

Για τους στόχους του Ατρομήτου: «Να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται παίζοντας καλό ποδόσφαιρο»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.