Σπανός: “Πικρή γεύση…”

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός θεωρεί πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει βγει νικήτρια από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Ο πρόεδρος του Ατρομήτου Γιώργος Σπανός θεωρεί πως η ομάδα του θα έπρεπε να έχει βγει νικήτρια από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. «Έπρεπε ο Ατρόμητος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό να βγει νικητής. Υπάρχουν ισοπαλίες απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους, τις οποίες τις εκλαμβάνεις ως θετικές. Στο χθεσινό παιχνίδι, το γεγονός πως είχαμε από την αρχή το αριθμητικό πλεονέκτημα και το ότι δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος της αναμέτρησης, μας αφήνει μια πικρή γεύση» δήλωσε ο κ. Σπανός στον «NovaΣπορ FM»,

Αναφερόμενος στις προοπτικές του Ατρομήτου, ο Γ. Σπανός είπε: Είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας και θέλουμε η ομάδα να παρουσιάσει ωραία πράγματα. Είμαστε ακόμα στην αρχή και κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά για τους τρεις βαθμούς. Εμείς θέλουμε να προοδεύουμε, να εξελισσόμαστε και να παίρνουμε τους βαθμούς της νίκης από κάθε παιχνίδι. Είμαστε μια νέα ομάδα, στην οποία παίζουν πολλοί Έλληνες. Χθες παρουσιαστήκαμε με τέσσερα παιδιά από τις Ακαδημίες της ομάδας. Υλοποιείται ένα πρόβλημα και βλέπουμε πως παίζουν παιδιά από ηλικίας 18 με 21 ετών».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.