Φυτανίδης: Η χημεία προκύπτει από την ποιότητα (vid)

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μέσω της κάμερας της NOVA καλεί τον κόσμο του Περιστερίου να στηρίξει την ομάδα και εξηγεί πως η χημεία της ομάδας προκύπτει από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ.

Ο Σωκράτης Φυτανίδης μέσω της κάμερας της NOVA καλεί τον κόσμο του Περιστερίου να στηρίξει την ομάδα και εξηγεί πως η χημεία της ομάδας προκύπτει από την ποιότητα των ποδοσφαιριστών που υπάρχουν στο ρόστερ.

Διαβάστε τα όσα είπε ο Σωκράτης Φυτανίδης για:

Τα κλειδιά της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό:
Νομίζω πως είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, ένα ιδιαίτερο και διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με το εκτός έδρας ματς με τον Άρη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται επίσης ηρεμία, αποφασιστικότητα και να βγάλει ο καθένας από μας τον καλύτερο του εαυτό και όλα αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση ώστε να καταφέρουμε να το κερδίσουμε και αυτό.

Για την στήριξη του κόσμου:
Πιστεύω πως η ομάδα και την προηγούμενη χρονιά με τον τελικό κυπέλλου έδειξε ότι θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, θέλει να κάνει το κάτι παραπάνω και αυτός είναι ένας ιδιαίτερος λόγος ώστε αυτή τη χρονιά ο κόσμος του Ατρόμητου να σταθεί κοντά στην προσπάθεια που κάνει και ο ιδιοκτήτης αλλά και στο σύνολο της ομάδα, ώστε να σπρώξει ακόμα περισσότερο στο δρόμο των επιτυχιών.

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού:
Προσωπικά εμένα δε με απασχολούν τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, τα αφήνω εκτός παιχνιδιού. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο τελειώνουν όλα. Μπαίνοντας στο γήπεδο για να παίξουμε τα ξεχνάμε όλα και προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στη δουλειά μας. Στόχος δικός μου όπως και όλης της ομάδας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Για το ότι ο Ατρόμητος αγωνίζεται πάντα για τη νίκη:
Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ωστόσο θα προσπαθούμε να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι ανεξαρτήτως αντιπάλου και νομίζω πως και σε αυτό το παιχνίδι θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε να πάρουμε τη νίκη.

Για την χημεία που διακρίνει τους παίκτες του Ατρόμητου:
Στην ομάδα έχουν έρθει πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, δεν είναι μόνο στην άμυνα η χημεία. Έχει να κάνει με όλη την αμυντική λειτουργία της ομάδας. Βοηθάνε όλοι και στην άμυνα και στην ανάπτυξη της ομάδας. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι, υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης και κάθε μέρα νομίζω πως βρισκόμαστε και καλύτερα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.