Και τώρα… Άντερλεχτ

Στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ που θα κρίνει την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Champions League στρέφει από την Κυριακή την προσοχή του ο Ολυμπιακός.

Στην αναμέτρηση με την Άντερλεχτ που θα κρίνει την πρόκρισή του στη φάση των «16» του Champions League στρέφει από την Κυριακή την προσοχή του ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κρατούν τη νίκη 2-0 απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και πλέον προετοιμάζονται για ένα από τα κρισιμότερα ματς της εφετινής σεζόν. Άπαντες στο λιμάνι ζουν και αναπνέουν για τον συγκεκριμένο αγώνα, ο οποίος είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους «ερυθρολεύκους», ώστε να πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος θέλουν τη νίκη, προκειμένου να προκριθούν ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ της Μπενφίκα και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μίτσελ θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες για την ενδεκάδα που θα παρατάξει στο συγκεκριμένο ματς και φέρεται να σκέφτεται διάφορα σενάρια για αυτή. Για τον αγώνα της Τρίτης δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Μήτρογλου και Μανιάτης. Επίσης, τις προσεχείς ημέρες θα ξεκαθαρίσει και η κατάσταση του Μιγκέλ Τόρες, ο οποίος αποχώρησε με ένα πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τους Αρκάδες το Σάββατο. Στα θετικά από το συγκεκριμένο ματς για τον Ολυμπιακό είναι οι καλές εμφανίσεις των Αβραάμ Παπαδόπουλου και Ολαϊτάν, με τον δεύτερο να θέτει υποψηφιότητα για το βασικό σχήμα των «ερυθρολεύκων» στο ματς με του Βέλγους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.