Η προσοχή στραμμένη στα αγωνιστικά

Στον αγωνιστικό τομέα είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό, παρά τα σενάρια που τους θέλουν να τρέχουν τις εξελίξεις τόσο στο μετεγγραφικό επίπεδο, όσο και στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κώστα Μήτρογλου.

Στον αγωνιστικό τομέα είναι στραμμένη η προσοχή όλων στον Ολυμπιακό, παρά τα σενάρια που τους θέλουν να τρέχουν τις εξελίξεις τόσο στο μετεγγραφικό επίπεδο, όσο και στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Κώστα Μήτρογλου.

Οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδος, διέψευσαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον διεθνή επιθετικό να έχει σύντομα συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, με θέμα την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και τονίζουν πως η προσοχή της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι αρχικά στραμμένη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και στη συνέχεια στην κρίσιμη αναμέτρηση με την Άντερλεχτ για το Champions League.

Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» διέψευσαν και τα σενάρια περί συνάντησης με τον Ζόρζε Μέντες, προκειμένου να συζητήσουν μαζί του το ενδεχόμενο απόκτηση του Πελέ από τον Εργοτέλη και της παραμονής του Ρομπέρτο στο λιμάνι, με κανονική μετεγγραφή από την Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε επαφή με τον Κώστα Μήτρογλου, με τον οποίο έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών και την αύξηση της ρήτρας αποδέσμευσης στα 15 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις την ίδια στιγμή, που ο ισπανικός Τύπος πλέκει το εγκώμιο των Μήτρογλου και Κάμπελ, τονίζοντας πως είναι οι δυο παίκτες που θα ξεχωρίσουν στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας για λογαριασμό της Ελλάδας και της Κόστα Ρίκα.

Η εφημερίδα «Laprovincia» αναφέρει για τον Έλληνα επιθετικό: «Μία πολύτιμη μονάδα με νεύρο, πάθος, αποφασιστικότητα και καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Είναι ένας παίκτης που έχει βελτιωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Ο επιθετικός του Ολυμπιακού αποτελεί την απόλυτη έκφραση της ελληνικής επίθεσης έχοντας στην σύνθεση της ομάδας παίκτες όπως ο Σαμαράς και βετεράνους, σαν τον Καραγκούνη».

Τέλος, για τον Κάμπελ τονίζει: «Μετά την αποτυχία των Κοσταρικανών να βρεθούν στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής είναι για αυτούς μεγάλη επιτυχία πως θα μετάσχουν στην διοργάνωση της Βραζιλίας. Εάν περάσουν στον Β’ γύρο θα είναι τεράστιο επίτευγμα και θα το χρωστούν στον Τζόελ Κάμπελ, παίκτη της Άρσεναλ που είναι δανεικός στον Ολυμπιακό. Κάνει καλή δουλειά δημιουργικά και επιθετικά και προσφέρει πολλά σε μία ομάδα που δεν έχει τα μεγάλα ονόματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.