Ισόπαλοι στο «Βικελίδης»

Μετά από σχεδόν ενάμισι μήνα, ο Αρης επέστρεψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έστω και για μια φιλική αναμέτρηση, όπως αυτή κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Μετά από σχεδόν ενάμισι μήνα, ο Αρης επέστρεψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έστω και για μια φιλική αναμέτρηση, όπως αυτή κόντρα στη Δόξα Δράμας. Παρά την αφόρητη ζέστη, η έδρα των κιτρίνων είχε αρκετό κόσμο που είπε «όχι» στη πρόκληση των παραλιών της Χαλκιδικής, δίνοντας το παρών σε αυτό το ματς, απέναντι σε μια ομάδα η οποία φιλοδοξεί να δώσει το παρών στην εφετινή Superleague.

Επί των αγωνιστικών ο Σάκης Τσιώλης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τον Γρηγόρη Παπαζαχαρία στη θέση του δεξιού μπακ, μετά την αποχώρηση του Βαγγέλι, όπως και την ετοιμότητα του Ντάνιελ Τσέζαρεκ ο οποίος προορίζεται για βασικός στο επερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Εξάλλου τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τη φανέλα του Αρη, πήρε ο Βικτοράς Γιάκομπ ο οποίος αγωνίστηκε περίπου μισή ώρα και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Επίσης, επανεμφανίστηκε με τα κιτρινόμαυρα ο Νάτσο Γκαρσία, απολαμβάνοντας κι αυτός το χειροκρότημα από την κερκίδα.

Ο αγώνας δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 1-1.  

Από τους γηπεδούχους απουσίαζαν οι διεθνείς Σηφάκης, Διούδης, Κατίδης, ο τραυματίας, Βελλίδης και ο αδειούχος, Ντίκο.    

Το φιλμ του αγώνα

5΄Σουτ του Τσέζαρεκ, λίγο άουτ.

11΄Σουτ του Τόχα και πάλι άουτ.

16΄Ομορφη προσπάθεια του Τσέζαρεκ και σουτ, αποκρούει σε κόρνερ ο Σερεμέτ.

23΄ΓΚΟΛ: Από το ύψος του πέναλτι ο Βέρτζος πιάνει τη κεφαλιά, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Καράδαη (0-1).  

65΄Κεφαλιά του Φατί, χωρίς πρόβλημα ο Σερεμέτ μπλόκαρε τη μπάλα.

77΄Προσπάθεια του Σολτάνι ο οποίος δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει.

86΄Δυνατό σουτ, του Κανούλα, διώχνει σε κόρνερ ο Δαύκος.

88΄ΓΚΟΛ: Απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Κώστα Καπετάνο με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα (1-1).

93΄Σουτ από τον Αθανασιάδη, μπλόκαρε ο Καράδαης.     

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Καράδαης, Λαζαρίδης, Κοτσώνης (46΄Καζναφέρης), Παπαζαχαρίας, Αγτζίδης (46΄Μίσελ), Νέτο (69΄Γκαρσία), Καστίγιο (69΄Κανούλας), Τόχα (46΄Καπετάνος), Παπαστεριανός (46΄Φατί), Τσέζαρεκ (60΄Γιάκομπ), Τριανταφυλλάκος (46΄Σολτάνι). 

ΔΟΞΑ ΔΡ.: Σερεμέτ (67΄Δαύκος), Λαζάρεβιτς, Βέρτζος (83΄Τρίψας), Σικαλιάς (93΄Μαρκόπουλος), Λεάντρο (57΄Κουμπρόγλου), Λίμα, Ερος, Αραβίδης, Τοπούζης (46΄Κάπελ), Βάντερσον (76΄Αθανασιάδης), Πιτσόκος.

Τσιώλης: «Πρώτη σκέψη ο Νέτο»

Την πρόθεσή του να επαναφέρει τον Ντάρσι Νέτο στη φυσική του θέση, στο δεξιό άκρο της άμυνας, αποκάλυψε, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δόξα Δράμας, ο προπονητής του Αρη, Σάκης Τσιώλης: «Σε πρώτη φάση, η σίγουρη λύση είναι ο Νέτο. Πρέπει να γυρίσει στη θέση του και να αξιοποιηθεί εκεί. Πιστεύω ότι ο Νέτο σε αυτή τη θέση θα προσφέρει πολύ περισσότερο».

Αναφορικά με το ισόπαλο 1-1, κόντρα στο Δόξα, είπε: «Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης και νευρικότητα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Υπάρχουν ομάδες οι οποίες θα έρχονται στο Χαριλάου και θα παίζουν στο μισό γήπεδο και θα πρέπει να δούμε πως θα διαχειριστούμε έναν τέτοιο τρόπο παιχνιδιού. Εχουμε δουλέψει πάνω σ΄ αυτόν τον τομέα και θέλω να πιστεύω πως όταν θα έρθει η ώρα θα ανταποκριθούμε».

Για την πρώτη εμφάνιση των Γκαρσία και Γιάκομπ: « Προσπαθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να τους εντάξουμε στην ομάδα. Τώρα από εκεί και πέρα, έχει να κάνει και με τη δική τους εξωαγωνιστική και αγωνιστική συμπεριφορά. Βέβαια δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε ένα στάδιο προετοιμασίας σαν αυτό που κάναμε το καλοκαίρι για τα παιδιά αυτά γιατί και ο χρόνος δεν μας παίρνει και οι συνθήκες δεν είναι έτοιμες για τέτοιο πλάνο. Θα πάμε σε μια πιο γρήγορη κατάσταση». 

Για το ενδεχόμενο απόκτησης κι άλλου ποδοσφαιριστή από τον Αρη: « Ενας καλός ποδοσφαιριστής χωρά πάντα σε μια ομάδα! Βέβαια θα πρέπει να υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια, τα νομικά περιθώρια και όλα αυτά. Ο Αρης πάντα είναι έτοιμος για μια τέτοια περίπτωση».     


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.