Έβγαζε… φωτιές

Εντυπωσιακή ήταν η ΑΕΛ στα ανεπίσημα «αποκαλυπτήριά» της μπροστά σε περίπου 9.000 φίλους της στο AEL FC ARENA.

Εντυπωσιακή ήταν η ΑΕΛ στα ανεπίσημα «αποκαλυπτήριά» της μπροστά σε περίπου 9.000 φίλους της στο AEL FC ARENA, όπου την Τρίτη επικράτησε 3-0 του Πανσερραϊκού σε φιλικό παιχνίδι.

Οι φίλοι της θεσσαλικής ομάδας έδωσαν δυναμικό «παρών» στο γήπεδο και με τα συνθήματά τους ζήτησαν την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα. Όμως, κάπου το… παράκαναν, αφού ανήρτησαν πανό με υβριστικό περιεχόμενο γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση του διαιτητή Αρετόπουλου. Ο τελευταίος διέκοψε την αναμέτρηση στην αρχή ζητώντας να κατέβουν.

Η Λάρισα ήταν σαφώς ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα της συνάντησης και έφτασε στην επικράτηση χάρη σε τέρμα του Σιατραβάνη στο 22′ με σουτ έξω από την περιοχή, που κόντραρε στα σώματα και άλλαξε πορεία και δύο γκολ του Νεμπεγλέρα, στο 63′ με σκαφτό σουτ και στο 80′ με σουτ. Από την άλλη πλευρά, ο Πανσερραϊκός φάνηκε ανέτοιμος και έδειξε ότι χρειάζεται ακόμη πολλή δουλειά.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Κρις Κόουλμαν δήλωσε «ευχαριστημένος από την εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα. Μπορούμε, όμως, να βελτιώσουμε κι άλλο την ταχύτητα στην κυκλοφορία της μπάλας κι όταν το κάνουμε αυτό, θα γίνουμε ακόμη καλύτερη ομάδα».

Μίλησε, επίσης, για την ψυχολογική κόπωση τον παικτών από την αναμονή για τις δικαστικές αποφάσεις λέγοντας: «Έχουν κάνει πολύ μεγάλη υπομονή τα παιδιά αλλά η κατάσταση αυτή τους έχει κουράσει. Επί έξι με επτά εβδομάδες τη μία είμαστε στη Super League και την άλλη υποβιβαζόμαστε. Εμείς θέλουμε να παίξουμε μπάλα. Ας μας πουν επιτέλους σε ποια κατηγορία θα αγωνιζόμαστε. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Αρκεί να γνωρίζουμε. Ο πρόεδρος δίνει σκληρό αγώνα. Ελπίζουμε να υπερισχύσει η δικαιοσύνη».

Τέλος ερωτηθείς για πιθανές μεταγραφικές προσθήκες απάντησε: «Δουλεύουμε κάποιες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι εύκολο. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Πάντως όποιοι ποδοσφαιριστές κι αν έρθουν, θα μπουν σε μια υγιή ομάδα, σε ένα υγιές ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Τα παιδιά που βρίσκονται ήδη στην ΑΕΛ έχουν κάνει φανταστική δουλειά τις τελευταίες έξι με επτά εβδομάδες».

ΑΕΛ: Σωτηρίου (46′ Μιχαηλίδης), Παπαγεωργίου (87′ Φωτιάς), Καλί (46′ Ταλ), Κολοβέτσιος (67′ Ααράμπ), Κατσιαρός (78′ Καρανίκας), Νεμπεγλέρας, Μπόα Μόρτε (75′ Χατζής), Γκονζάλεζ (70′ Πλιάγκας), Σιατραβάνης (84′ Βούζας), Σεσίνια (46′ Σαϊτιώτης), Χασομέρης (82′ Καραχάλιος).
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ: Γουμάγιας (68′ Κολίτσι), Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (85′ Κυριακίδης), Σαλαμαστράκης, Μιλένκοβιτς (76′ Καρασαλίδης), Ορφανός (58′ Τσαούσης), Παντελιάδης (76′ Κόντος), Περπερίδης (85′ Παϊζάνος), Πολάκο (46′ Βρούτσινα), Αλβάρεζ (68′ Μπρίκιτς), Στεφανίδης (68′ Γκούρτσας).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.