Θλάση ο Βιεϊρίνια, πρόβλημα και ο Κλάους

Δύο νέοι... ένοικοι προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, καθώς όπως διαπιστώθηκε, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης έχουν υποστεί θλάσεις.

Δύο νέοι… ένοικοι προστέθηκαν στο ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ, καθώς όπως διαπιστώθηκε, Βιεϊρίνια και Αθανασιάδης έχουν υποστεί θλάσεις. Ο Πορτογάλος παίκτης έχει θλάση Α’ βαθμού στους προσαγωγούς, γεγονός που θα τον αφήσει εκτός προπονήσεων για περίπου δέκα ημέρες, διάστημα στο οποίο και θα υποβληθεί σε θεραπεία.

Οσον αφορά τον Αθανασιάδη, ο νεαρός έχει θλάση Α’ βαθμού στο δικέφαλο, αλλά και θλάση Β’ βαθμού στους προσαγωγούς. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η δική του περίπτωση είναι πιο δύσκολη, όσον αφορά στην αποθεραπεία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει, εκτός από τον αγώνα με τον Εργοτέλη για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος και αυτόν με την Τότεναμ στην Τούμπα.

Στα της προπόνησης τώρα, την Τρίτη δεν πήραν μέρος σε αυτοί οι Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Γεωργιάδης, Λαζάρ και Κοντρέρας, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες. Παράλληλα όμως δεν προπονήθηκαν και οι παίκτες που ήταν βασικοί στο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ξάνθη.

Την Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις στη Νέα Μεσημβρία, μία το πρωί στις 8:30 και μία το απόγευμα στις 18:30. Μάλιστα η δεύτερη θα είναι ανοικτή για τον κόσμο της ομάδας, προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν να βρεθούν στις προπονητικές εγκαταστάσεις και να γνωρίσουν το χώρο στον οποίο πλέον θα μετακομίσει η ομάδα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.