Εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους

Οι ευκαιρίες που έχασε ο Ατρόμητος στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ ήταν αρκετές. Το δεύτερο γκολ, όμως, δεν ήρθε ποτέ και μαζί ούτε η νίκη

Οι ευκαιρίες που έχασε ο Ατρόμητος στο ματς της πρεμιέρας με τον ΟΦΗ ήταν αρκετές. Το δεύτερο γκολ, όμως, δεν ήρθε ποτέ και μαζί ούτε η νίκη, με την οποία οι «κυανόλευκοι» θα ξεκινούσαν με ιδανικό τρόπο το νέο πρωτάθλημα. Τόσο από βαθμολογική σκοπιά, όσο και απ’ αυτή της ψυχολογίας και ενόψει του δύσκολου προγράμματος που ακολουθεί.
 
Πόσο μάλλον όταν απέναντι στον Ατρόμητο βρέθηκε μία ομάδα με μόλις λίγες μέρες προετοιμασίας, με το ίδιο ρόστερ που έπαιζε στη Β’ Εθνική και σε κάθε περίπτωση με χαμηλότερους στόχους. Υπό άλλες συνθήκες, σε άλλες εποχές η ισοπαλία στο Ηράκλειο θα ήταν ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Τώρα, όμως, δεν είναι.
 
Παράλληλα, αυτό που ανησυχεί τους ανθρώπους της ομάδας και τους φίλους της είναι η επανάληψη των λαθών της περασμένης περιόδου. Οι Περιστεριώτες παρουσίασαν μεγάλη δυσκολία στο γκολ και αδυναμία να «σκοτώσουν» τον αντίπαλο.
 
Όταν δεν αξιοποιείς κλασικές ευκαιρίες, τότε το πιθανότερο είναι ότι θα δεχθείς γκολ. Κι όταν δεν φροντίζεις να «καθαρίσεις» τη νίκη, τότε. θα τη χάσεις. Το γκολ που δέχθηκε ο Ατρόμητος στο «Γεντί Κουλέ» προήλθε από στημένη φάση, όπως πολλά από αυτά της περασμένης περιόδου.
 
Αρνητικό στοιχείο ήταν και η κατακόρυφη πτώση στο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Ατρόμητος παρουσιάστηκε εμφανώς «μεταμορφωμένος» στην επανάληψη, σαφέστατα προς το χειρότερο. Δεν είχε τα ίδια τρεξίματα, δεν μπορούσε να απειλήσει, δεν έδειχνε ικανός να κρατήσει το αποτέλεσμα, ενώ η βοήθεια από τον πάγκο δεν ήρθε ποτέ.
 
Σίγουρα υπήρχαν και θετικά στοιχεία από το πρώτο επίσημο παιχνίδι των «κυανόλευκων». Και μάλιστα αρκετά. Η ομάδα, όμως, δεν πρέπει να μείνει σ’ αυτά, αλλά να δουλέψει και να «παλέψει» για να βελτιώσει τις αδυναμίες της και να αποφύγει τα λάθη του παρελθόντος.
 
Το κορυφαίο ρόστερ που είχε ποτέ στην ιστορία του ο Ατρόμητος, είναι ένα από τα καλύτερα και της φετινής Σούπερ Λιγκ. Σε κάθε περίπτωση, το πρώτο που οφείλουν να κάνουν ο Γιώργος Δώνης και οι παίκτες του είναι να δείξουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους. Αν το καταφέρουν αυτό, τότε είναι πολύ πιθανό στο τέλος της σεζόν στο Περιστέρι να πανηγυρίζουν μεγάλες επιτυχίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.