“Θα είμαι χαρούμενος με μια μεταγραφή” (vid)

Ο Λάσλο Μπόλονι στάθηκε στη νίκη και τους τρεις βαθμούς ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας. Ουζουνίδης: "Το αποτέλεσμα μετράει..."

Ο Λάσλο Μπόλονι στάθηκε στη νίκη και τους τρεις βαθμούς ενώ μίλησε και για τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ρουμάνος τεχνικός: “Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι γιατί τελειώσαμε ωραία την εβδομάδα. Θέλαμε να μην χάσουμε στην Ουκρανία και φυσικά να ξεκινήσουμε νικηφόρα το πρωτάθλημα γνωριζοντας ότι θα έχουμε ένα δύσκολο ματς. Ήταν σημαντική η νίκη μας και γι’ αυτό το λόγο είμαι χαρούμενος αλλα όχι και ικανοποιημένος. Είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί”.

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ δέχθηκε πολλές ευκαιρίες από την Ξάνθη στο ματς, ανέφερε: “Η Ξάνθη είχε ευκαιρίες γιατί έχει καλούς παίκτες και γιατί δεν είχε τίποτε να χάσει. Επίσης, δεν είχε ψυχολογική πίεση για το αποτέλεσμα, όπως εμείς”.

Για το γιατί επέλεξε να κάνει στο τέλος τις αλλαγές που δικαιούταν, τόνισε: “Αυτό είναι ένα θέμα για το οποίο νομίζω ότι δεν πρέπει να σας απαντήσω”.

Για το ότι επέλεξε να βάλει τον Σαλπιγγίδη σε ρόλο επιτελικού, υποστήριξε: “Ο Σαλπιγγίδης είχε καιρό να αγωνιστεί και αν έπαιζε στα άκρα θα επιβαρύνονταν. Άλλωστε έχει ματς και με την Εθνική. Επίσης ένας ακόμη λόγος είναι ότι μου αρέσει να παίζω πιο μπροστά. Μερικές φορές το καταφέρνουμε, άλλες πάλι όχι. Σήμερα ο Σαλπιγγίδης έκανε μια καλή προπόνηση και πιστεύω ότι στους αγώνες της Εθνικής θα βοηθήσει”.

Για το ποιο είναι το πλάνο για τα μεταγραφικά που εκπνέουν την Τετάρτη, είπε: “Δουλεύω με τη διοίκηση για να βρούμε λύσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν κάναμε μεγάλα πράγματα. Εσείς όμως ξέρετε καλύτερα την κατάσταση απ’ ότι εγώ. Γνωρίζετε πόσο δύσκολο είναι να φέρουμε ποδοσφαιριστές. Και χθες και σήμερα ήμουν με τη διοίκηση και μιλούσα για μεταγραφές. Έχουμε πέντε επιθετικούς και ξέρετε ότι δεν είναι αρκετοί. Θα δούμε αν μπορούμε να βρούμε λύσεις ή όχι. Επίσης μιλήσαμε και για άλλες θέσεις και ίσως βγάλετε μόνοι σας την άκρη και είναι θέση που έχουμε μόλις έναν ποδοσφαιριστή. Προσπαθούμε να βρούμε λύσεις αλλά η πραγματικότητα δεν είναι εύκολη. Μίλησα για δυο μεταγραφές, τώρα θα είμαι χαρούμενος έστω και μια”.

Για το γιατί δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές: Και γιατί δεν έχω βρει παίκτες που με ικανοποιούν αλλά και για οικονομικούς λόγους”.

Για την διακοπή στο πρωτάθλημα:  Πρώτα θέλω να επιστρέψουν οι τραυματίες. Θέλω έτοιμους τους Γκαρσία, Ίβιτς, Κοντρέρας και Σαλπιγγίδη. Μιλάμε για σημαντικές μονάδες και τους θέλω πίσω υγιείς. Δεν ξέρετε ότι σήμερα είχε πρόβλημα ο Κλάους και ο Αθανασιάδης. Θέλουμε να συνεχίσουμε τη δουλειά. Δεν πιστεύω ότι υστερούμε σε φυσική κατάσταση. Αλλά έχουμε δουλειά στο τακτικό κομμάτι, να παίζουμε καλύτερα με τη μπάλα. Δεν μπορείς να τα αλλάξεις όλα σε μια μέρα αλλά μπορούμε να δουλέψουμε σε αυτό το διάστημα. Η κατάσταση είναι ευαίσθητη γιατί και εγώ θα ήθελα να δουλέψω με κάποιους παίκτες. Για παράδειγμα ο Λάζαρ, ήταν τραυματίας, επέστρεψε, τώρα θα πάει ξανά στην Εθνική. Το ίδιο και με τον Κοντρέρας. Έλειπε διακοπές, επέστρεψε, αγωνίστηκε για 15 λεπτά, τραυματίστηκε και τώρα πάει πάλι στην Εθνική. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Σαλπιγγίδη. Είναι μια τρελή κατάσταση θα ήθελα να δουλέψω με αυτά τα παιδιά”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να σταθεί δυνατός και στις τρεις υποχρεώσεις, αν τελικά δεν κάνει κάποια μεταγραφή: “Πιστεύω ότι στο τέλος θα πάρουμε έναν ή δυο παίκτες. Αυτή είναι η διαίσθηση μου. Γι’ αυτό το λόγο αύριο αύριο που θα πάω στην πατρίδα μου και στην εκκλησία για να προσευχηθώ”.

Ουζουνίδης: “Το αποτέλεσμα μετράει…”
Δυσαρεστημένος από την έκβαση που είχε για την ομάδα του το ματς με τον ΠΑΟΚ παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.  

“Καλές οι ευκαιρίες, θετικό το όμορφο ποδόσφαιρο αλλά αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε. Αυτό μένει. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε, τα φιλικά τέλειωσαν και υπάρχει η ανάγκη των βαθμών, πλέον δεν μετράει τόσο η εικόνα της ομάδας”, σχολίασε αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού. Δεν θέλω απλώς να προσπαθούμε και να είμαστε μια μαχητική ομάδα. Σίγουρα υπάρχουν κάποια θετικά στοιχεία, δείξαμε ότι μπορούμε να φτιάξουμε μια καλή ομάδα. Έχουμε δύο εβδομάδες ως το επόμενο παιχνίδι, θα επιστρέψουν οι απόντες και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Είπα στους παίκτες ότι πρέπει να αισθάνονται τσαντισμένοι σήμερα. Εύχομαι να έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα φέτος, με ισότητα ώστε όλοι να διεκδικούν αποτελέσματα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Θέλω να ζητήσω από τον κόσμο της Ξάνθης να έρθει κοντά στην ομάδα και θα τους ανταμείψουμε με το ποδόσφαιρο και τους βαθμούς που θα πάρουμε”.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: “Για μας ήταν ευτυχής συγκυρία να πετύχουμε τον ΠΑΟΚ μετά το ευρωπαϊκό ματς”.

Για τον ΠΑΟΚ: “Διώχνει καλά τη μπάλα πάνω στη γραμμή… Χιούμορ κάνω.Είναι καλή  ομάδα και θα γίνει καλύτερη. Παίζει πολύ σωστά με την αλλαγή παιχνιδιού, έχει πειθαρχεία και θα πρωταγωνιστήσει. Δε λέω ότι θα πάρει πρωτάθλημα, αλλά θα είναι ψηλά”.

Για τη διακοπή του αγώνα: “Δεν ήρθε σε καλό σημείο για μας. Όμως, πρέπει να αλλάξουμε ως φίλαθλοι. Δεν είναι πράγμα αυτό, με τις βρισιές. Δυστυχώς στην Ελλάδα όποτε θέλει ο καθένας βρίζει τους πάντες”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.