Κόντης: «Ο Άρης θα πάρει παίκτη»

Τη βεβαιότητά του πως ο Αρης θα αποκτήσει επιθετικό ποδοσφαιριστή μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, διατράνωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Κόντης.

Τη βεβαιότητά του πως ο Αρης θα αποκτήσει επιθετικό ποδοσφαιριστή μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, διατράνωσε ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Κόντης, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ομάδας: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Αρης θα πάρει επιθετικό μέχρι τις 31 Αυγούστου. Απλά αυτή η ονοματολογία δεν κάνει καλό και σίγουρα δεν βγαίνει από τον Αρη. Πολλά από τα ονόματα που ακούστηκαν ίσχυαν, αλλά όμως όχι. Έτσι ο κόσμος απογοητεύεται και ρίχνει το φταίξιμο στη διοίκηση ενώ δεν είναι έτσι».

Όσον αφορά τον νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ, τόνισε: «Ο πειθαρχικός κώδικας έχει γίνει τόσο αυστηρός όσο μπορούσε να γίνει. Ο κάθε οπαδός που έχει συνείδηση πρέπει να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ και να τον διαβάσει.  Για ένα λέιζερ μπορεί να διακοπεί ο αγώνας και σε περίπτωση υποτροπής η τιμωρία είναι δύο αγωνιστικές και 100.000 ευρώ πρόστιμο. Επίσης για κάθε υβριστικό σύνθημα επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ. Όλοι ξέρουμε τι έχει γίνει στην πλάτη του Αρη από παλιά.Βλέπω κόσμο να φωνάζει για άλλες ομάδες. Δεν φώναξε όμως κανείς όταν ο Αρης έπεσε στην Β’ Εθνική για δελτία που έμειναν στο πούλμαν. Το ίδιο έγινε τη δεύτερη φορά, με την εισβολή των οπαδών, ενώ έχουν γίνει χειρότερες από άλλες ομάδες και δεν τιμωρήθηκαν. Ο Αρης είναι πολύ προσιτός ένοχος στις αθλητικές συνειδήσεις και αρχές. Τα ΜΜΕ καταδικάζουν με ευκολία τον Αρη και άλλους τους καλύπτουν. Ο Αρης πάντα ήταν μόνος του και αυτό φαίνεται από το ότι δεν “κολλάει” σε κανέναν.  Μπορεί να φαίνεται μέσω της ψήφου του στην Super League  ότι είναι σε ένα γκρουπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παίρνει κάποια οδηγία. Ο Αρης έχει συνείδηση. Πάντα έκανε αυτό που θεωρούσε σωστό και δικαιώθηκε για όλες τις επιλογές του. Πέρυσι σαν εκπροσώπηση είχε την πιο σοβαρή παρουσία, κάτι που θα γίνει και φέτος. είχε την πιο σοβαρή παρουσία πέρυσι και φέτος θα γίνει το ίδιο».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο κ. Κόντης, τόνισε: «Δυστυχώς η οικονομική κατάσταση που υφίσταται δεν δίνει την δυνατότητα στον Αρη να αγοράζει παίκτες. Αν μπορούσαμε να το κάνουμε εδώ και κάποια χρόνια θα είχαμε δώσει κάποια λίγα χρήματα για γίνει. Κανείς δεν ξέρει ότι τον Μάτα, που πήγε στην Τσέλσι, τον χάσαμε για 70.000 ευρώ που ήθελε ο πατέρας του. Παρόμοιες καταστάσεις ήταν του Λουκάκου αλλά και του Ντανίλο. Οι καλοί παίκτες στοιχίζουν χρήματα. Αυτό που πρέπει να καταλάβουν οι παίκτες είναι σε ποια ομάδα παίζουν και τι εκπροσωπεί. Όποιο και να είναι το μπάτζετ μας, να παίζουν όχι για την πεντάδα αλλά να κάνουν το παραπάνω που μπορεί μια ομάδα. Πρέπει να υπάρχει η νοοτροπία του 30 στα 30 όπως είχα πει και πιο παλιά. Όποιος δεν την έχει, δεν αξίζει να φοράει τη φανέλα του Αρη. Το πρόβλημα της ομάδας τα τελευταία χρόνια ήταν η μίζερη νοοτροπία. Αυτό δεν πρέπει να υπάρχει».

Στο μεταξύ εντείνονται οι προσπάθειες των διοικούντων, ώστε στις ημέρες που απομένουν μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, να κλείσουν τα ανοιχτά μέτωπα των Γκαρσία, Κουλουχέρη και Αραβίδη. Και οι τρεις εξακολουθούν να μη συμφωνούν με κάποια ομάδα κι έτσι, παραμένουν στο ρόστερ του Αρη (μαζί και τα συμβόλαιά τους). Ειδικά το βαρύ συμβόλαιο του Βολιβιανού, μοιάζει με οικονομική θηλιά στο λαιμό του συλλόγου. Και όσο περνούν οι μέρες, τόσο τα περιθώρια στενεύουν.      

Οδηγίες προς. ναυτιλωμένους από την ΠΑΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Αρης, εφιστώντας την προσοχή στους φιλάθλους της, καθώς ο νέος πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ, είναι ιδιαιτέρως αυστηρός. Αναλυτικά:    

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος και την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση στα Γιάννενα θα ήθελε να επισημάνει τα παρακάτω:  Με βάση το νέο πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ http://www.epo.gr/kanonismoi/pdf/11_12/peitharxikos_kodikas_2011-2012.pdf οι ποινές που προβλέπονται ακόμα και για τα υβριστικά συνθήματα ή την χρήση λέιζερ είναι εξοντωτικές οικονομικά (μπορεί να φτάσουν και τις 50.000!). ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΩΝ, ΚΑΠΝΟΓΟΝΩΝ, ΠΥΡΣΩΝ ΒΕΓΓΑΛΙΚΩΝ, ΛΕΙΖΕΡ με τις ποινές να ξεκινούν από 20.000 ευρώ και να φτάνουν ακόμα και σε τιμωρίες της έδρας (!) χωρίς μάλιστα τα αντικείμενα αυτά να πεταχτούν στον αγωνιστικό χώρο! Αν υπάρξει και ρίψη οι ποινές διπλασιάζονται, ενώ στα ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ πέρα από τα πολύ υψηλά πρόστιμα (ως και 300.000 ευρώ) προβλέπεται τιμωρία της έδρας, αλλά και ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ.Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί ότι για μία ακόμα φορά ο κόσμος του ΑΡΗ πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ο καθένας από την πλευρά του να περιφρουρήσει την κερκίδα των φίλων της ομάδας. Ο νέος Πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ είναι κατά πολύ αυστηρότερος ακόμα κι από αυτόν που ισχύει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια! Για αυτό ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να διαφυλάξει ο ίδιος ο κόσμος του ΑΡΗ το δικαίωμα του να βρεθεί κι σε άλλα εκτός έδρας παιχνίδια πέραν της πρεμιέρας με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Παράλληλα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ τον πρώτο γύρο έχει σε σύντομο χρονικό διάστημα σχεδόν όλα τα ντέρμπι εντός έδρας και δεν είναι λίγοι αυτοί που φυσικά θα ήθελαν να αγωνιστούν σε ένα άδειο γήπεδο, αντί σε ένα κατάμεστο Κλ. Βικελίδης.Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευελπιστεί και πιστεύει ότι οι φίλαθλοι της ομάδας για μία ακόμα χρονιά θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, θα μείνουν ψύχραιμοι καθ’ όλη τη  διάρκεια της σεζόν απέναντι στις όποιες προκλήσεις και θα απομονώσουν τις όποιες προβοκατόρικες ενέργειες τόσο εντός όσο και εκτός έδρας, που μόνο στόχο θα έχουν να πλήξουν τον σύλλογο.

* Αναφορικά με τον αγώνα στα Γιάννενα θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι ΔΕΝ θα διατίθενται εισιτήρια έξω από το γήπεδο των Ζωσιμάδων κι ως εκ τούτου, όποιος φίλαθλος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ εισιτήριο, να ΜΗΝ επιχειρήσει να προσεγγίσει το γήπεδο γιατί κάτι τέτοιο θα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ. Τονίζεται ότι ακόμη και τέτοιου είδους ενέργειες θα προκαλέσουν με βάση τον νέο Πειθαρχικό Κώδικα βαρύτατη τιμωρία για τις εμπλεκόμενες ομάδες κι ως εκ τούτου καλούμε τον κόσμο του ΑΡΗ να προστατεύσει τα συμφέροντα της ομάδας, παρά το ότι γνωρίζουμε την τεράστια επιθυμία των φιλάθλων μας να παρακολουθήσουν δια ζώσης τον αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.